Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Jo Nesbo

Jo Nesbo

Jo Nesbø este un autor norvegian de thrillere detective după ce a lucrat ca economist, solist și compozitor în formația de pop Di Derre. Cărțile lui Nesbø s-au tradus în peste 40 de limbi și s-au vândut în peste 23 milioane copii.


Cărăbușii

Cărăbușii

Al doila volum din seria Harry Hole „Unul dintre cele mai reușite romane ale lui Nesbo!” (Financial Times)Ambasadorul Norvegiei în Thailanda este găsit asasinat într-un bordel din Bangkok. Era în relații apropiate cu prim-ministrul norvegian și, pentru a evita un scandal, politicienii de la Oslo hotărăsc să trimită la fața locului pe cineva care să investigheze cazul cu cea mai mare discreție. Omul ales este Harry Hole, polițistul alcoolic și dependent de vitamina B12, care primește instrucțiuni clare: să încerce să păstreze intactă reputația prim-ministrului și a Ministerului de Externe.Odată ajuns în capitala sufocantă a Thailandei, Harry descoperă că asasinarea ambasadorului este un caz mult mai complicat decât părea la prima vedere. Scufundat în zgomotul și trafi cul frenetic al orașului, Harry afl ă că în asasinat a fost implicată probabil și mafi a opiului, iar unul dintre localnicii care îi vin în ajutor dispare misterios.Harry se încăpățânează să elucideze un caz pe care, de fapt, nimeni nu-l vrea rezolvat. Dar în cine poate avea încredere?„Cărăbușii e plin de suspans și răsturnări de situație. Un thriller dur și fascinant.” (Booklist)„Harry Hole a devenit unul dintre detectivii preferați ai planetei. Iar demonii lui sunt la fel de legendari precum talentul său de investigator.” (The Mirror)„Nesbø scrie ca un înger. Ca îngerul Lucifer.” (The Philadelphia Inquirer)„Un thriller excepțional! Cărăbușii, poate cel mai apreciat dintre romanele timpurii ale lui Nesbø, descrie într-o lumină necruțătoare adevărata viață a unora dintre europenii care trăiesc în Asia.” (The Irish Independent)„Nesbø explorează cele mai întunecate cotloane ale minții omenești, iar identitatea criminalilor din romanele lui îi ia prin surprindere până și pe cei mai avizi cititori de thrillere. Scrisul lui este pur și simplu adictiv.” (Vanity Fair)..


45,00 lei

Fiul

Fiul

#1 Bestseller internațional„Un roman plin de tensiune, violență și suspans despre fața promiscuă a orașului Oslo.” (Sunday Mirror)„Un roman perfect construit, care explorează teme profunde: păcatul, izbăvirea, dragostea, răul și condiția umană. Una dintre cărțile cele mai bune, mai adevărate și mai complexe ale lui Jo Nesbø.” (Kirkus Reviews)SONNY SE AFLĂ ÎNTR-O CURSĂ PE VIAȚĂ ȘI PE MOARTE.Sonny Lofthus și-a petrecut aproape jumătate din viață la închisoare, ispășind pedepse pentru o serie de crime pe care nu le-a comis. În schimb, i se furnizează constant heroină, iar prin celula lui se perindă întruna prizonieri care-l roagă să-i absolve de păcate. Dar mărturisirea unui deținut schimbă totul. Știe ceva despre tatăl lui Sonny, un polițist acuzat de corupție, despre care se crede că s-a sinucis. Sonny înțelege că a fost mințit toată viața.ACUM VREA SĂ SE RĂZBUNE.Concepe un plan strălucit de evadare și începe să-i vâneze pe vinovați. Îi va face să plătească pentru crimele lor.CU ORICE PREȚ!„Norvegia se laudă cu trei nume care au marcat definitiv cultura lumii: Henrik Ibsen, Edvard Munch și Jo Nesbø, maestrul genului crime.” (New York Times)„Polițiști și escroci brutali, tulburați și dornici de izbăvire, într-un univers extravagant în care aștepți să întrezărești o lumină. O galerie de personaje demnă de romanele lui Dickens. Un Oslo sumbru, ce reflect suferințele locuitorilor lui.” (New York Times Book Review)„Simbolismul religios oferă o aura profundă acestui roman pasionant; personajele aflate în criză existențială te emoționează, iar talentul cu care e spusă povestea te face să nu te poți opri din citit.” (Wall Street Journal)„Nesbø nu dă greș niciodată când vrea să spună o poveste puternică…, iar Fiul este una dintre cele mai mari reușite ale sale.” (Mail on Sunday)..


49,00 lei

Liliacul

Liliacul

Primul volum din seria Harry HoleInspectorul criminalist Harry Hole de la Poliția din Oslo este detașat la Sydney ca să-i asiste pe omologii săi australieni în rezolvarea unui caz de crimă. Harry e liber să le ofere ajutor, însă a primit instrucțiuni clare să se țină departe de necazuri. Victima — o norvegiană de douăzeci și trei de ani — este o mică celebritate în țara ei.Nefiind genul care să stea deoparte, Harry se împrietenește cu unul dintre detectivii însărcinați cu investigarea cazului și cu unul dintre martori, implicându-se tot mai mult în găsirea ucigașului. Împreună, cei trei descoperă că uciderea tinerei face parte dintr-un șir de cazuri neelucidate, tiparul crimelor indicând că autorul ar fi un psihopat care acționează în toată țara.Pe măsură ce se apropie tot mai mult de criminal, Harry începe să se teamă că nimeni nu este în siguranță, cu atât mai puțin cei implicați în rezolvarea cazului.Oare îl vor prinde pe ucigaș înainte să facă o nouă victimă?"Un debut de serie excepțional!" - Sunday Times"Nesbø este un scriitor foarte înzestrat, care știe să construiască o poveste, urcându-te ușor până în vârful rollercoaster-ului înainte să te împingă vertiginous către un deznodământ pe care nu l-ai bănuit nicio clipă."- Scottish Express"Încă de la romanul său de debut, Nesbø atacă frontal clișeele thrillerului, oferindu-ne oabordare originală a genului." - The Independent..


45,00 lei

Sânge pe zăpadă

Sânge pe zăpadă

Olav Johansen este ucigaș plătit și lucrează pentru unul dintre capii lumii interlope din Oslo-ul anilor 1970, eliminându-i cu sânge rece pe toți cei desemnați de șeful său.Și totuși, Olav e un om mult mai complicat decât pare la prima vedere. Puterea lui de a iubi este la fel de mare precum talentul său pentru crimă. Da, este înclinat în mod natural spre subordonare, dar în sânge poartă și virusul răzvrătirii, născut din puterea pe care o are asupravieții și morții.Ultima misiune care îi este încredințată îl pune într-o situație foarte periculoasă, ajutându-l să înțeleagă un lucru esențial despre meseria lui: cu cât afli mai multe despre afacerile șefului, cu atât e mai probabil să devii chiar tu una dintre țintele lui.„Dintre numeroasele romane crime scandinave, cele ale lui Nesbø ies clar în evidență. E un autor căruia îi place să construiască intrigi neobișnuite și să sfideze convențiile genului.” (The New Yorker)„Nesbø este un povestitor desăvârșit, reușind să captiveze cititorul încă de la primele pagini.” (Daily Express)„Un roman sumbru și violent. Imaginile superbe descrise de Nesbø, și mai ales cea a sângelui pe zăpadă, așteaptă cu nerăbdare să fie transformate într-un film.” (The Guardian)„Nesbø explorează cu fascinație cele mai întunecate minți criminale, punându-le în situații cu totul insolite. Romanele lui sunt extrem de adictive.” (Vanity Fair)„Alert și captivant. O incursiune într-o zonă mai puțin obișnuită a lumii interlope, în care moartea și iubirea se împletesc strâns pe străzi reci și întunecate.” (Paste Magazine)..


35,00 lei

? Cauți o carte și nu o găsești pe site?

Alexandria îți recomandă


Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.