Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout

Jennifer Lynn Armentrout este o scriitoare americană de romantism contemporan, paranormal și de ficțiune științifică. Unele dintre lucrările ei au fost pe lista de best-seller-uri din New York Times. Tânărul ei roman pentru adulti Obsidian a fost opțional de Sierra Pictures. 


Lasă-mă să te iubesc

Lasă-mă să te iubesc

În urmă cu unsprezece luni au avut o aventură de o noapte.Ea, o față independența, pe nume Roxy, care lucrează într-un bar, iar în timpul liber pictează. El, un polițist, pe nume Reece Anders. O aventură de o noapte? Da, cel puțîn, așa credea el... Deși ea e îndrăgostită de Reece de mai bine de șase ani, a făcut tot posibilul să se îndepărteze de el. Dar destinul îi aduce față în față când ea acceptă ajutorul din partea lui atunci când are cel mai mult nevoie de el.Prietenul ei cel mai bun, Charlie, este internat în spital de multă vreme, de când a fost victima unui conflict în care a încercat s-o apere pe Roxy. De șase ani trăiește că o legumă, iar Roxy îl vizitează în fiecare vineri, ducându-i câte un tablou pictat de ea și citindu-i din romanele lui preferate. Vinovatul pentru această nenorocire a ieșit din închisoare și caută să se împace cu el și cu Roxy.În curând, lui Roxy încep să i se întâmple tot felul de lucruri ciudate și înspăimântătoare și crede că vinovat este bărbatul care a distrus deja o viață, pe cea a prietenului ei. Dar Reece nu este convins, așa că va face tot posibilul să-i fie alături și să o protejeze, oferind astfel și o șansă iubirii lor.Și mie mi-e frică. În unele momente și eu mă întreb ce merit, dar suntem împreună. Lasă-mă să te iubesc, mi-a zis mangaindu-mi obrajii cu degetele mari. Riscă și lasă-mă să te iubesc, îndrăgostește-te de mine și, iubito, o să-ți fiu mereu aproape să te susțin. Vom trece împreună prin asta...


38,90 lei

Rămâi cu mine

Rămâi cu mine

Unele cicatrice nu sunt vizibile cu ochiul liber.Până la vârsta de 21 de ani, Calla n-a avut parte de multe lucruri. N-a fost sărutată niciodată, n-a văzut niciodată oceanul, n-a ajuns niciodată într-un parc de distracțîi. În schimb, în timp ce creștea, a fost martoră anumitor lucruri pe care un copil n-ar trebui să le vadă. Încă poartă urmele fizice și sufletești ale traiului împreună cu o mamă dependentă de alcool și de droguri, pe nume Mona. Sunt multe lucruri pe care Calla le ține secret față de toată lumea, inclusiv de cercul ei de prieteni apropiați de la facultate.Însă carapacea pe care și-a construit-o cu atâta grijă se năruie atunci când descoperă că mama ei i-a furat banii pentru plata facultățîi și a acumulat o uriașă datorie cu un card de credit pe numele ei. Acum, Calla e nevoită să se întoarcă în orășelul pe care crezuse că l-a părăsit pentru totdeauna și să înfrunte din nou harababura creată de mama ei. Evident, când ajunge la barul mamei sale, Mona nu e de găsit. În locul ei, nimerește peste un tip trăsnet, de un metru optezi, pe numele său Jackson James, care toarnă băuturi și face localul să zbârnâie.Sexy și plin de zel, Jax se amestecă în treburile ei încă din clipă în care se cunosc, oferindu-i o slujbă și ajutând-o s-o caute pe Mona. Iar felul în care o privește îi dă limpede de înțeles că vrea să ajungă la orizontală… și poate chiar ceva mai mult. Cu toate acestea, până să-i permită să se apropie, Calla trebuie să-și înfrunte suferințele trecutului… și pe câțiva băieți răi porniți s-o maltrateze dacă nu le-o predă pe mama ei. #1 BESTSELLER NEW YORK TIMESRĂMÂI CU MINE, vol. 3..


39,90 lei

Te aștept

Te aștept

ACEASTĂ ESTE CARTEA PE CARE O AȘTEPTAI SĂ O CITEȘTI DE CÂND AI TERMINAT CINCIZECI DE UMBRE ALE LUI GREY ȘI E UȘOR SĂ TE IUBESC Unele lucruri merită să le aștepți...Să plece la mii de kilometri depărtare de casă pentru a se înscrie la colegiu e singură cale prin care tânăra de nouăsprezece ani, Avery Morgansten, poate scapă de ceea ce i s-a întâmplat, în urmă cu cinci ani, la o petrecere de Halloween, care i-a schimbat pentru totdeauna viață. Tot ce trebuie să facă e să ajungă la timp la cursuri, să se asigure că brățară de la încheietura mâinii stângi e la locul ei, să nu atragă deloc atenția asupra propriei persoane și poate -- da Doamne! -- să-și facă niște prieteni, pentru că, fără îndoială, asta ar fi o schimbare bine-venită. Singurul lucru de care n-are nevoie și la care nu s-a gândit este să-i trezească interesul singurului băiat care ar putea să-i zdruncine fragilul viitor pe care și-l construiește pentru ea însăși.Unele lucruri merită încercate...Cameron Hamilton -- 1,90 m de fizic pentru care poți să leșini, completat cu o pereche de ochi șocant de albaștri. Și cu o remarcabilă abilitate de a o face pe Avery să-și dorească lucruri despre care crezuse că-i fuseseră răpite irevocabil. Ea știe c-ar trebui să stea departe de el, dar Cam e înnebunitor de omniprezent, cu farmecul lui, cu tachinările lui istețe și cu păcătoasă aceea de gropiță în obraz, atât de... să-ți vină s-o mănânci.Să se încurce cu el e periculos, dar când nu mai e cu putință să ignore tensiunea clocotitoare ce scoate scântei ori de câte ori sunt unul în preajma celuilalt, el face să iasă la lumina o latura a ei despre care ea habar n-avea că o are.Unele lucruri n-ar trebui trecute sub tăcere niciodată...Dar când Avery începe să primească emailuri de amenințare și telefoane care o silesc să-și înfrunte un trecut pe care ea îl voia îngropat, nu mai are de ales și trebuie să admită că există cineva care nu-i îngăduie să uite de noaptea aceea când totul s-a schimbat. Când adevărul devastator va ieși la iveală, o să mai scape ea și de dată asta întreagă, cu doar o cicatrice? Și va putea Cam să fie acolo, s-o ajute să iasă la liman, sau va fi tarat în adâncuri odată cu ea?Iar pentru unele lucruri merită să lupți.....


37,50 lei

Te doresc

Te doresc

Vor reuși oare Teresa și Jase să fie împreună, ori soarta le este predestinată?Teresa Hamilton are un an greu. Este îndrăgostită de cel mai bun prieten al fratelui ei, însă acesta nu i-a mai vorbit după ce au împărtășit un sărut năucitor, pătimaș, de genul celor care-ți schimbă viață. Tocmai a scăpat dintr-o relație îngrozitoare, iar acum, un accident nefericit amenință să-i distrugă carieră de dansatoare.E timpul pentru planul B: facultatea. Și poate o șansă de a-l convinge pe Jase că sentimentele dintre ei nu sunt o joacă.Jase Winstead are un trăi complicat, un aspect al viețîi lui este cunoscut de foarte puține persoane din anturajul sau. Nu l-a dezvăluit oricui, cu atât mai puțîn surorii incredibil de frumoase a celui mai bun prieten al sau. Chiar dacă el și Teresa au avut parte de cel mai fierbinte sărut din viață lor, este conștient că responsabilitățile trebuie să rămână pe primul loc. În mod sigur nu are timp pentru o relație. Dar nu-și poate lua gândul de la buzele fetei care i-ar putea distruge viitorul, iar asta nu îi este de ajutor nicicum.Petrecând tot mai mult timp împreună, Jase și Teresa nu mai pot ignoră atracția pe care o simt unul față de celălalt. Dar pericolul pândește la tot pasul și soarta îi lovește în plin. În vreme ce restul campusului revine la normal, îndrăgostiții năpăstuiți trebuie să decidă cât de mult pot riscă pentru a fi împreună și la ce sunt dispuși să renunțe dacă nu reușesc…..


37,50 lei

? Cauți o carte și nu o găsești pe site?

Alexandria îți recomandă


Cât costă să ai carte?

Inchide video Vezi video!
Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.