Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Miturile celui de-al Doilea Război Mondial

Miturile celui de-al Doilea Război Mondial

Olivier Wieviorka Jean Lopez
  • 39,99 lei
În stoc

Wishlist

Multe mituri ale celui de-al doilea război mondial sunt eronate. Istoria celui de-al doilea război mondial pare astăzi accesibilă oricui, însă, în realitate, ea se bazează pe multe idei convenționale, care demonstrează că propagandă părților beligerante a înrădăcinat anumite percepții începând încă din timpul conflictului.

Cartea miturile celui de-al doilea război mondial – din colecția de război perrin – încearcă să restabilească unele adevăruri, într-o serie de 23 de eseuri scrise pe înțelesul tuturor, pornind de la marile mituri legate de acest război, cele mai multe eronate: că pearl harbor a fost o lovitură devastatoare a imperiului nipon pentru statele unite ale americii, că luptătorii ss erau combatanți de elită, că debarcarea din provence a fost inutilă, că germanii dispuneau de adevărate arme miraculoase, în timp ce rușii erau înapoiați tehnologic, că japonia a capitulat că urmare a bombardamentului nuclear de la hiroshima, că germania a pierdut războiul din cauza lui hitler sau că la yalta a fost împărțită lumea între churchill, roosevelt și stalin.

Autorii acestei cărți propun noi argumente surprinzătoare, aspecte necunoscute până acum pe scară largă și lămuresc clișeele legate de conflagratia mondială. Această lucrare aduce o nouă perspectiva asupra unui moment decisiv al istoriei lumii moderne.


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Miturile celui de-al Doilea Război Mondial, Jean Lopez, Olivier Wieviorka, Editura RAO, Reducere, Carte, Autor, Online, Istorie, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Mossad. Istoria sângeroasă a spionajului israelian

Mossad. Istoria sângeroasă a spionajului israelian

Michael Bar-Zohar
Nissim Mishal


29,90 lei

Neurofitness

Neurofitness

Rahul Jandial


39,00 lei

Valul uman. Cum şi-au modelat oamenii lumea
Degustătoarele

Degustătoarele

Rosella Postorino


39,00 lei

Nouă străini

Nouă străini

Liane Moriarty


55,00 lei

Omul cavernelor

Omul cavernelor

Jørn Lier Horst


49,00 lei

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.