Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Super Food în fiecare zi

Super Food în fiecare zi

Jamie Oliver
  • 12500 lei
În stoc

Wishlist

***Erată: în prezenta ediție există o mică eroare la pagina 30 - în loc de "1 lingură cu vârf de praf de copt", cantitatea corectă este "1 linguriță cu vârf de praf de copt". Următoarea ediție a cărții va conține această modificare.

Aceasta este cea mai personală carte pe care am scris o până acum și, pentru a o alcătui, am întreprins o atentă călătorie în lumea sănătăţii și a nutriţiei. Folosindu-mă de ceea ce cunosc cel mai bine – o mulţime de reţete culinare incredibile –, am speranţa ca volumul de faţă să vă ajute să duceţi o viaţă cât mai sănătoasă, fericită și împlinită. Mâncarea este făcută pentru a fi savurată, împărţită cu alţii, pentru a fi un motiv de sărbătoare, iar preparatele culinare sănătoase și hrănitoare trebuie să fie atrăgător colorate, delicioase și amuzante. Cartea cuprinde numeroase reţete echilibrate, bogate, care vă vor domoli foamea și vă vor încânta papilele gustative. În plus, pentru că am studiat intens tot ce ţine de domeniul nutriţiei, vă asigur că nu puteţi greși, indiferent ce aţi alege de aici. Este de ajuns să culegeţi doar câteva idei din acest volum – ele vă vor schimba felul în care vă raportaţi la mâncare, înarmându-vă cu informaţiile de care aveţi nevoie pentru a avea succes în domeniul culinar.

Cu drag, Jamie

Jamie Oliver este un fenomen global în domeniul culinar și al campaniilor pe această temă. În peste șaptesprezece ani de carieră în televiziune și în domeniul editorial, Jamie a convins milioane de oameni să îndrăgească gătitul și să aleagă mâncare proaspătă, sănătoasă, delicioasă. Organizaţia sa caritabilă, Jamie Oliver Food Foundation, și evenimentul anual Food Revolution Day își doresc să îmbunătăţească viaţa oamenilor de pretutindeni printr-o educaţie aprofundată în privinţa alimentaţiei.

Jamie a început să gătească în pubul părinţilor săi, Cricketers, din Clavering, în Essex, pe când avea opt ani. După absolvirea școlii, și-a început cariera de maestru bucătar, ajungând la River Café, unde a fost remarcat de o companie de producţie TV – astfel s-a născut seria Bucătarul se dezbracă... de secrete.

În 2001, Jamie a părăsit televiziunea pentru a-și deschide restaurantul Fifteen, la Londra, unde formează tineri defavorizaţi în meserii din industria cateringului. Câţiva ani mai târziu, a condus mișcarea ce promova schimbarea calităţii meniurilor în cantinele școlare din Marea Britanie, revoluţionând astfel sistemul alimentar din învăţământ. Fundaţia lui coordonează restaurantul Fifteen și programul de ucenici din Londra, plus restaurantele de același tip din Cornwall și Amsterdam, implicându-se activ în dezvoltarea abilităţilor tinerilor în arta gătitului prin centrele Ministry of Food, deschise de Jamie în Marea Britanie și Australia.

A creat, de asemenea, cursul gimnazial „Abilităţi pentru gătit acasă“, al Consiliului pentru Educaţie în Afaceri și Tehnologie, ca și proiectul „Grădina din bucătărie“, un program dedicat claselor primare, care transformă în realitate magia cultivării și preparării hranei. Fundaţia sa activează și în SUA, unde luptă pentru o educaţie alimentară mai bună în școli, în companii, în comunităţi, folosind parteneriate locale, pentru ca de programele ei să beneficieze cât mai multe persoane.

Restaurantele lui de succes includ Barbecoa și grupul Jamie’s Italian, situate în Marea Britanie și în alte ţări. Iar numeroasele sale produse alimentare și nealimentare sunt cunoscute în întreaga lume. Scrie regulat pentru propria-i revistă, Jamie Magazine, apare pe canalele personale YouTube, Jamie Oliver’s Food Tube și Drinks Tube, are cinci aplicaţii premiate și a publicat, până acum, șaisprezece cărţi de bucate, toate bestselleruri, însoţite de emisiuni TV. Jamie locuiește la Londra și în Essex, împreună cu soţia sa, Jools, și copiii lor.Etichete: Alexandria Librării, Super Food în fiecare zi, Jamie Oliver, Editura Curtea Veche

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Platouri care te mențin în formă
Tot ce-i bun

Tot ce-i bun

Julia Turshen
Gwyneth Paltrow


6900 lei

Bucatarie italiană - 100 de retețe ușor de preparat

Bucatarie italiană - 100 de retețe ușor de preparat

Gastronomia italiană este renumită nu doar pentru produsele sale caracteristice (paste, legume, riso..


4200 lei

Paste

Paste


6400 lei

Smoothies și sucuri naturale

Smoothies și sucuri naturale

Cinzia Trenchi


5600 lei


Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.