Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Iubirile președinților americani

Iubirile președinților americani

Multi dintre locatarii de la Casa Alba au avut o viata sexuala bogata, chiar foarte bogata. Sirul nesfarsitelor aventuri amoroase ale lui JFK sau tribulatiile erotice ale lui Donald Trump sunt cel mai des citate, ca sa nu mai vorbim si de povestile cu mult sex oral si articole vestimentare feminine patate cu sperma prezidentiala chiar in Biroul Oval de catre Bill Clinton. Numai ca aceste veritabile epopei ero(t)i-comice au corespondente incredibile din epoci de demult, inclusiv de pe vremea Parintilor Fondatori, barbati la fel de iubareti si ei, despre unii dintre ei speculandu-se ca erau bisexuali.Daca George Washington era steril dar a iubit cu patima o vecina, sotia celui mai bun prieten al sau, Thomas Jefferson a sedus o sclava mulatra in varsta de 14 ani, apoi i-a facut sapte copii. lar in cazul lui Abraham Lincoln, au fost evocate, cu lux de amanunte, relatiile sale cu barbati.Controversele vietii sentimentale a lui Franklin Delano Roosevelt nu-s deloc putine, desi putini s-ar fi asteptat la asemenea revelatii, cata vreme singurul detinator de patru mandate prezidentiale si-a petrecut cea mai mare parte a vietii sale intr-un scaun cu rotile.John Fitzgerald Kennedy impresioneaza prin lista incredibila a femeilor sale, dincolo de Jacqueline Bouvier si Marylin Monroe, multe dintre ele fiind actrite celebre, desi altele - precum Sophia Loren sau Marlene Dietrich - l-au refuzat fara menajamente.Bill Clinton are si el un palmares extraconjugal destul de bogat, Hillary Rodham fiind la curent cu aventurile sale cu Paula Jones, Monica Lewinski si nu numai.Din epoca relativ romantica a Hollywood-ului, razbat ecourile povestilor lui Ronald Reagan, iar cele trei neveste si nenumaratele aventuri erotice ale lui Donald Trump vin sa incununeze in cel mai controversat fel cu putinta neintrerupta saga romantica - presarata cu multe momente cu finalizare! - a liderilor americani istorici. ..


29,00 lei

Președinții americani… Marile secrete ale președintilor americani

Președinții americani… Marile secrete ale președintilor americani

Casa Albă reprezintă mai mult de două secole de istorie prezidențială, care se putea încheia pe 11 septembrie 2001 dacă un al patrulea avion deturnat de teroriști ar fi lovit-o. George Washington, Părintele Fondator și primul mare mason al Americii, nu a locuit însă niciodată aici. Despre el rămân poveștile legate de ciudatele sale proteze dentare și alte legende despre personajul pe care un medic nebun a vrut să-l transforme în zombie…Cu ocazia primirii a 49 de laureați ai Premiului Nobel, în anul 1962, John Fitzgerald Kennedy a făcut o referire la Thomas Jefferson și la acei savanți spunând: „Cred că această adunare este cea mai extraordinară colecție de talente și de cunoștințe umane care a fost vreodată adunată în Casa Albă, cu excepția posibilă a momentelor când Thomas Jefferson lua masa de unul singur”…Abraham Lincoln nu și-a putut încheia mandatul prezidențial, dar, în urma lui, rămân nu doar misterele unui asasinat ci și cele ale unei biografii controversate. Cât îl privește pe Theodore „TeddyBear” Roosevelt, poate fi evocată „viața epuizantă” a unui „cowboy școlit”, care a rămas chior după un meci de box disputat chiar la Casa Albă, acesta fiind locul de unde vărul său, Franklin Delano Roosevelt, l-a bătut pe Hitler stând în căruciorul pe rotile.Tot aici au locuit Harry S. Truman, omul care a luat decizia folosirii bombelor atomice, Dwight David Eisenhower (marele soldat „Ike”) sau Richard Nixon, singurul președinte american care a fost obligat să-și dea demisia (după Afacerea Watergate).În schimb, Bill Clinton, protagonistul celor mai celebre scene de amor din Biroul Oval, a scăpat „cu basma curată”, deși acea rochie pătată a Monicăi Lewinski nu a putut fi spălată niciodată.…Și, totuși, unde s-a născut Barack Hussein Obama?!?..


29,00 lei

? Cauți o carte și nu o găsești pe site?

Alexandria îți recomandă


Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.