Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Un cuib de nobili

Un cuib de nobili

I. S. Turgheniev
  • 24,90 lei
În stoc

Wishlist

"Slavofil și occidental, rus și european, liberal și conservator, romantic și realist, Turgheniev reprezintă mărturia captivantă și lucidă a procesului care a dus Rusia spre transformările profunde, necesare și dureroase ale secolului XX." - Michel Cadot

În romanul Un cuib de nobili, care vede lumina tiparului în anul 1859, "cel mai occidental dintre scriitorii ruși", cum îl numea G. Ibrăileanu, ne oferă un bogat tablou al societății rusești din secolul al XIX-lea. Scriitor plin de sensibilitate și romantism, Turgheniev știe să îmbine aspectele acute ale vremii sale cu inegalabile povești de dragoș te. Veritabil român psihologic - gen care de altfel i-a adus și celebritatea - Un cuib de nobili urmărește o idilă fără de speranța, în care protagonistul, nobilul Lavretki, se vede prins alături de tânăra fiica a unor rude îndepărtate, idilă care nu are cum să-și găsească un deznodământ fericit.

Pentru mine, sunteți deja de mult un etalon. Dar cu cât va studiez mai mult, cu atât mă uluiește mai mult talentul dumneavoastră. Admir imens pasiunea și totodată caracterul stăpânit al stilului dumneavoastră de a scrie, simpatia cu care va aplecați asupra oamenilor mărunți și care încarcă peisajul de semnificații. - Gustave Flaubert către Turgheniev

  • Autor: I. S. Turgheniev
  • Editura CORINT
  • ISBN: 978-973-102-287-1
  • Număr pagini: 192
  • Limba: Română
  • Format disponibil: Hardcover
  • Dimensiune: 192
  • Anul: 2010

Etichete: Alexandria Librării, Un cuib de nobili, I. S. Turgheniev, Editura Corint, Leda

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.