Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Acasă la mama, acasă la tata

Acasă la mama, acasă la tata

Isolina Ricci
  • 57,00 lei
În stoc

Wishlist

Vă oferim ghidul care a trecut testul timpului și la care se întorc mereu părințîi și specialiștii!

Copiii chiar se pot dezvoltă frumos în orice situație de custodie! Acest ghid clasic și inovator, care a devenit standardul pentru mai multe generațîi de părinți, propune opțiuni creative și recomandări pertinente pe plan juridic, emoțional și practic în ceea ce privește crearea a două cămine fericite și stabile pentru copiii voștri.

Acasă la mama, acasă la tată oferă instrumentele necesare în procesul numit dezvoltare personală. Cartea prezintă experiențele autoarei în urmă colaborărilor sale cu studenți, clienți și specialiști cu experiență în domenii precum divorț, custodie, monoparentaj și mediere. Multe dintre conceptele oferite de Ricci au fost introduse în lucrări uzuale de drept, sănătate mintală, consiliere și mediere.

Autoarea avansează principiul celor două cămine pentru copii după despărțire sau divorț, indiferent de modul în care este împărțit timpul copiilor între părinți. Două cămine reprezintă acum o viziune acceptată la alternativă un singur cămin și o singură autoritate. Această îi include și pe părinții necăsătoriți, despărțiți, pe cei recasatoriti, precum și pe părinții singuri, care sunt încurajați să întemeieze două cămine pentru copiii lor, cu rude sau prieteni. De asemenea, autoarea propune înlocuirea termenilor negativi precum cămin destrămat, custodie, vizitare cu un vocabular uzual mai pozitiv. Acest punct de vedere a stârnit rapid interesul și și-a găsit drum în utilizarea comună, precum și în unele legi din dreptul familiei.

Conceptul de relație profesională funcțională între părinți este oferit că o modalitate prin care părințîi își structurează nouă relație. Această abordare atrage un proces reușit de vindecare, organizează sănătos interacțiunile, ajută în mediere, în susținerea negocierilor de succes și, nu în ultimul rând, la adaptarea copiilor la nouă situație familială.

Pentru Ricci, un divorț decent este sinonim cu o relație funcțională între părinți și un rezultat sănătos pentru copii. Conform acestei perspective, familiile se pot reorganiza cu succes după despărțire sau divorț și își pot crește copiii cu respect și demnitate.


  • Autor: Isolina Ricci
  • Editura HERALD
  • ISBN: 978-973-111-848-2
  • Număr pagini: 464
  • Limba: Română
  • Format disponibil: Paperback
  • Dimensiune: 13x20
  • Anul: 2020

Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Acasă la mama, acasă la tata, Isolina Ricci, Editura Herald, Parentaj

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.