Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Echipa de prieteni Măsimtbinescu

Echipa de prieteni Măsimtbinescu

Ioana Chicet-Macoveiciuc
  • 44,00 lei
În stoc

Wishlist

Echipa de prieteni Masimtbinescu

Echipa de prieteni Masimtbinescu poate schimbă felul în care copiii privesc vizită la medic, analizele, vaccinul, internarea și intervențiile medicale.

Această carte este un instrument foarte util de educație medicală pentru copii și părinți, pentru că explică în joacă, pe limba celor mici, ce sunt microbii și cum ajung ei în corpul nostru, ce rol au masca și mănușile, branula, termometrul, recoltorul de exsudat, aspiratorul de muci, camera de spital, siropurile, cremele, gipsul și masca de aerosoli, medicul și echipa lui, și de ce e important să mergem la medic cu încredere și curaj, nu cu frică.


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Echipa de prieteni Măsimtbinescu, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Editura Univers, Carte, Reducere, Autor, Pentru copii, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.