Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Basme Postmoderne

Basme Postmoderne

Ioan Usca
  • 39,00 lei
În stoc

Wishlist

Poate să te ridice și DNA-ul, cu televiziunea la ușă, că vei păși demn, chiar vesel, printre jurnalistele care strigă: „Acum vă pare rău?”, „Sunteți vinovat?”, dacă îl vei fi citit pe Ioan Usca - preot de formație, geniu umoristic ancorat în real atât de mult, încât nu-i poți înțelege mini-piesele de teatru, dacă nu ești la zi cu știrile. Un istoric-umorist al vremurilor nostre de neratat. Și el, dar și ele. Și viceversa.” (Dan Cârlea – scriitor)

Ce s-ar întâmpla dacă Hansel și Gretel ar ieși la un mic și o bere cu plutonierul de poliție Onici? Dar dacă Aurel, un ratat absolut, un Bulă peste care Destinul prăvălește zi de zi toate miștourile Universului, ar reuși să o seducă pe Frumoasa Adormită, desigur, asta după ce ar trezi-o cu un sărut, mai precis cu mirosul de ceapă dospită persistent după cheful cu langoși și bere la pet de aseară? Ne răspunde prozatorul Ioan Usca în basmele sale, frânturi ale Paradisului Pierdut, pretext pentru tâlcuri care se adresează atât lacrimii cât și râsului în hohote. (Mirel Curea- jurnalist)

Prozator remarcabil, care știe să conjure umoristic toate savorile limbii, preotul Ioan Sorin Usca devine sobru și măsurat atunci când intră în registrul teologic, pe care-l stăpânește cu o competență lipsită de emfază, fie că e vorba de patristică (pe care o cunoaște în profunzime și o abordează comparativ), fie că e vorba de biblistică (în care are ambiții poliglote, mult peste media preocupărilor curente din România). (Răzvan Codrescu, jurnalist și editor de carte)Etichete: Alexandria Librării, Basme Postmoderne, Ioan Usca, Alexandria Publishing House

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Înger şi sau Demon

Înger şi sau Demon

Carmen Agoutin


19,00 lei

Inocenţii marii terori

Inocenţii marii terori

Nicolae R. Daramus


27,00 lei

Elogiu plictiselii. Eseuri psihosociologice
Basmele romanilor

Basmele romanilor

Petre Ispirescu


18,00 lei

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.