Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Învingătorii iau totul. Cum ne înșală elitele pretinzând ca vor să schimbe lumea

Învingătorii iau totul. Cum ne înșală elitele pretinzând ca vor să schimbe lumea

Anand Giridharadas
  • 38,00 lei
În stoc

Wishlist

O carte care reușește să scoată cititorul din zona de confort, ba chiar să-i provoace furie, pe alocuri. O lectură esențială și revelatoare.

Cine câștigă cu adevărat din programele de responsabilitate socială? Sunt bogații realmente preocupați de nevoile celor mulți și de schimbarea lumii în bine? Sau vor să perpetueze un statu-quo nedrept și să-și tăinuiască rolul în cauzarea acelor probleme pe care se laudă că le rezolvă? Iată câteva dintre chestiunile pe care Anand Giridharadas le examinează în volumul de față.

Poate că, în loc să ne mulțumim cu firmiturile căzute de la masa celor bogați, ar trebui să construim instituții mai puternice și egalitare, care să ne ajute să schimbăm cu adevărat lumea.

Cartea aceasta este o lectură esențială pentru a înțelege unele dintre cele mai șocante abuzuri de putere ale lumii contemporane și, totodată, un îndemn la acțiune reală atât către elite, cât și către cetățenii obișnuiți.

„Această descriere deloc măgulitoare a filantropiei americane contemporane reprezintă o referință obligatorie pentru toți cei interesați de ideea schimbării lumii.” Publishers Weekly

  • Autor: Anand Giridharadas
  • Editura ART
  • ISBN: 9786067106633
  • Număr pagini: 344
  • Limba: romana
  • Format disponibil: paperback
  • Dimensiune: 140 x 210
  • Anul: 2022

Etichete: Invingatorii iau totul, Cum ne insala elitele pretinzand ca vor sa schimbe lumea, Anand Giridharadas, Editura Art, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.