Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Soția dintre noi

Soția dintre noi

Greer Hendricks Sarah Pekkanen
  • 39,90 lei
În stoc

Wishlist

Vanessa, recent divorțată de Richard, află că acesta s-a logodit din nou și o invidiază pe noua femeie din viața lui, Nellie. Richard, manager de succes al unui fond speculativ, s-ar putea să le înșele însă pe amândouă, și nu doar pe ele.

Când veți citi această carte, veți fi tentați să faceți o mulțime de presupuneri. Veți presupune că citiți despre o fostă soție geloasă. Veți presupune că aceasta este obsedată de înlocuitoarea ei – o femeie frumoasă, mai tânără, care urmează să se mărite cu bărbatul pe care îl iubesc amândouă. Veți presupune că ați descifrat anatomia acestui triunghi amoros încurcat. Nu faceți nici un fel de presupunere!

Soția dintre noi este un roman plin de întorsături de situație, care prezintă complexitatea și secretele unei căsnicii de invidiat – și adevărurile periculoase pe care le ignorăm în numele iubirii.

„Un thriller excelent construit, cu răsturnări de situație magistrale.” (Karin Slaughter)

„În Soția dintre noi, intriga complicată, ce se derulează într-un ritm alert, este redată într-un stil narativ foarte îngrijit. Este un roman magnific și tulburător. Un triunghi conjugal înspăimântător în care nu știi pe cine să crezi. Mi-a plăcut la nebunie!” (Gilly Macmillan)

„Suspans psihologic la cote amețitoare... înspăimântător, tulburător, șocant, extraordinar... unul dintre cele mai bune thrillere al anului.” (Nancy McFarlane, Fiction Addiction)

„Deja una dintre cele mai populare cărți ale anului... cititorii săi sunt de-a dreptul captivați de întorsăturile narative șocante.” (EntertainmentWeekly.com)

„Uimitor. Memorabil. Șocant.” (Publishers Weekly)


Etichete: Alexandria Librării, Soția dintre noi, Greer Hendricks, Sarah Pekkanen, Editura Litera, Buzz Books

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Soția tăcută

Soția tăcută

A. S. A. Harrison


30,00 lei

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.