Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Ghicitul în boabe de cafea, cafea și ceai

Ghicitul în boabe de cafea, cafea și ceai

Gemil Mecari
  • 890 lei
Stoc epuizat

Wishlist

... înainte chiar de a ghici cele ce vi se pot întâmpla încă din timpul fierberii acesteia, vă puteţi folosi de boabele prăjite de cafea care au cea mai mare forţă ocultă, interpretarea fiind identică şi dacă v-aţi folosi de oase (de pui), pietre sau bobi (fie ele boabe de grâu, porumb, mazăre sau bob de grădină).
Odată cumpărate boabele verzi, recomandând în principal cafeaua provenită din Columbia, se vor lua mai multe boabe, cu mâna de pe partea inimii, fără a se număra.

Se duc boabele de cafea, în pumnul medi strâns, de trei ori, pe „traseul" inimă-frunte. Cu pumnul în care se ţin boabele de cafea, în dreptul inimii, urmează ultima etapă preliminar aceea a concentrării maxime asupra problem căreia vrem să-i aflăm răspunsul. Şi, înainte de a trece la ghicitul în bobi pr vă atrag atenţia că nu se vor cere într-o „şeainţa mai mult de patru răspunsuri (şi o concluzie) boabelor de cafea, căci (şi) ele „obosesc".


Etichete: Ghicitul in boabe de cafea, cafea si ceai, Gemil Mecari, Editura Nicol Cart, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Numerologie și onomatologie

Numerologie și onomatologie

Gemil Mecari


1200 lei


Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.