Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Gheorghe Mencinicopschi

Gheorghe Mencinicopschi

Gheorghe Mencinicopschi (n. 1 mai 1949, comuna Domnești, județul Argeș) este un biolog, biochimist și cercetător român, fost director al Institutului de Cercetări Alimentare, o personalitate activă din domeniul alimentației din România.


Crezi că știi să trăiești?

Crezi că știi să trăiești?

Crezi că știi să trăiești?! - Alimentația și longevitatea - o nouă abordare holistică de prof. dr. Gheorghe MencinicopschiCartea conține noțiuni și concepte originale, precum cele legate de structura informațională a alimentelor, intoxicarea și dezintoxicarea digitală, planul creației divine, dar și informații despre calitatea nutrienților care hrănesc viață și ne ajută să trăim o viață de calitate. Partea a două a cărții descrie tehnici și metode de întinerire, precum și alimente sau atitudini psihologice care ajută corpul să imbatraneasca frumos.Profesorul Mencinicopschi descrie universul informațional, vorbește despre grația rugăciunii și nevoia de a ne îngriji sufletul, dar și despre clasicul și uzitatul „grătar", despre procedeul de „afumare" a unor produse, despre „băuturile de zi cu zi, precum vinul și țuică", despre produsele pentru baie, și toate acestea pentru a ne ajută să cunoaștem și să alegem ceea ce ne ajută să ne păstrăm sănătatea și să ne prelungim viață. De asemenea, veți găși în carte cele mai noi descoperiri informații legate de colesterol, care demontează tot ceea ce știți acum pe acest subiect, despre apă și cum să ne alegem o apă de calitate, cum să consumăm apă pentru că ea să ne hidrateze. cum să alegem laptele hrănitor cu adevărat, cum să alegem cele mai sănătoase produse, în general. Veți citi și despre virtuțile postului în comparație cu dietele pentru slăbit, despre respectul pentru mâncare, despre suplimente alimentare și virtuțile vindecătoare ale unor legume, fructe și plante, despre stres și despre cum să avem un somn odihnitor.„Noile cercetări științifice dezvăluie că nu ne îngrășam atât din cauza grăsimilor, cât pentru că facem exces de zahăr, de fructoza și de alimente goale de viață. Mai nou, postul intermitent este o alternativă sănătoasă la dietă. Însoțit de rugăciune și de respectul pentru hrană din farfuriile noastre, postul de două-trei zile pe săptămâna ne poate redă echilibrul și armonia vieții.” (Maria Timuc)..


35,00 lei

? Cauți o carte și nu o găsești pe site?

Alexandria îți recomandă


Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.