Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Alimentația conștientă, 2 volume

Alimentația conștientă, 2 volume

Gabriel Cousens
  • 70,00 lei
În stoc

Wishlist

Clasica lucrare Alimentația conștientă este socotită „Biblia vegetarienilor“, atât pentru începători, cât și pentru cercetătorii avansați în domeniul sănătății. 

Această carte-etalon din domeniul alimentației vii constituie o călătorie plină de inspirație și un manual de viață bazat pe principiul unității minte-corp-spirit. 

În primul volum al monumentalei lucrări, faimosul dr. Gabriel Cousens își conduce cu talent cititorii către conștientizarea modului în care alegerile alimentare le afectează trupul, mintea, emoțiile și viața spirituală. Autorul subliniază că nu există o abordare unică pentru toți, ci că soluția constă în efortul fiecăruia dintre noi de a ne cunoaște corpul și de a afla ce funcționează în cazul nostru. 

Dr. Cousens analizează în detaliu sistemele de dietă oxidativă, autonomă, ayurvedică, anabolic-catabolică, endocrină, bazată pe grupele de sânge și multe altele. El studiază și dietele unor comunități din diverse părți ale lumii pentru a evidenția efectele degenerative pe care anumite alimente și practicile agricole le au asupra întregii populații de pe Glob.

Află care sunt cele mai recente și mai eficiente reguli ale unei alimentații sănătoase și cum se combină acestea cu alte comportamente benefice, precum băile de soare, respirația profundă și contactul cu natura în cât mai multe forme. 

Volumul II include informații de ultimă oră privind enzimele, nutriția vegetariană pentru sarcină și un meniu internațional inovator de 14 zile pentru bucătărie gourmet, cușer, vegetariană, cu hrană vie, plus 150 de rețete savuroase, ușor de realizat.

  • Autor: Gabriel Cousens
  • Editura FOR YOU
  • ISBN: 978-606-639-218-1
  • Număr pagini: 832
  • Limba: Română
  • Format disponibil: Paperback
  • Dimensiune: 16x22
  • Anul: 2019

Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Alimentația conștientă, Gabriel Cousens, Editura For You, Reducere, Carte, Autor, Online, Gastronomie, Bucătărie, Sănătate, Rețete, Alimentație, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Sarea. Mit și realitate

Sarea. Mit și realitate

James DiNicolantonio


35,00 lei

Ceaiuri din plante medicinale

Ceaiuri din plante medicinale

Gheorghe Mohan


19,90 lei

Simplissime. Cea mai simplă carte de Yoga din lume
Enciclopedia medicală a familiei

Enciclopedia medicală a familiei

Peter Abrahams


84,90 lei

Puterea vindecătoare a apei

Puterea vindecătoare a apei

Fereydoon Batmanghelidj


37,90 lei

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.