Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Problema Basarabiei în relațiile romano-sovietice 1918-2018

Problema Basarabiei în relațiile romano-sovietice 1918-2018

Florin-Răzvan Mihai Vasile Buga
  • 39,90 lei
În stoc

Wishlist

Textele incluse în volumul de față, având la bază comunicări susținute în cadrul conferinței unor istorici de prestigiu din România și Republica Moldova („Centenarul Unirii Basarabiei cu România. Problema Basarabiei în relațiile româno-sovietice/ruse, 1918–2018“, 11–12 aprilie 2018, Centrul de Studii Ruse și Sovietice Florin Constantiniu din cadrul Institutului Național pentru Studiul Totalitarismului), propun deopotrivă surse noi și reinterpretări aduse la zi ale împrejurărilor istorice în care s-a produs unirea Basarabiei cu Regatul României, bătălia diplomatică pentru recunoașterea internațională a Unirii din 27 martie 1918, evoluția problemei Basarabiei în relațiile româno-sovietice și româno-ucrainene în perioada interbelică, disputa istoriografică româno-sovietică în chestiunea Basarabiei în anii postbelici, alte aspecte de interes în conexiune cu problematica abordată. Pentru a completa această imagine, am considerat oportun să includem și o comunicare inedită, susținută în anul 2014 în cadrul CSRS de istoricul rus V.V. Morozan, de la Universitatea de Stat din Sankt-Petersburg, referitoare la situația din Basarabia în preajma începerii Primului Război Mondial.


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Problema Basarabiei în relațiile romano-sovietice 1918-2018, Florin-Razvan Mihai, Vasile Buga, Editura Litera, Științe umaniste, Politică, Carte, Reducere, Autor, Online, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.