Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Zana albastra

Zana albastra

Flori Neagu
  • 2499 lei
În stoc

Wishlist

Zânele bune din regatul Albastru se află sub puterea unei regine mincinoase - și au nevoie grabnică de ajutorul tău. Trebuie să găsești trei chei fermecate, pe care le au în păstrare Copacii Umblători, Piticii Morocănoși și o puternică vrăjitoare, de magia căreia nu scapă nimeni... Cum îi îndupleci pe toți aceștia? Ai curaj să pornești în aventură? Zici că da? Ia să vedem!„Săpată într-o stâncă, se vedea o peșteră înaltă. Au intrat deși inimile le bubuiau în piept. Înăuntru erau doar lucruri vechi, aruncate peste tot, într-o dezordine cumplită. Un motan mare, blănos, s-a ridicat și-a început să miaune foarte tare. În cele din urmă, a apărut o bătrână ciufulită și cu hainele zdrențuite. Pe umărul ei stătea corbul cu un ochi acoperit.

— Ce căutați aici?

— Mătușico, a prins glas zâna. Sunt Maya. Cred că suntem rude. Înainte să ne transformi în copaci strâmbi, vreau să îți spun o poveste, te rog!”Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Zana albastra, Flori Neagu, Editura Aramis

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.