Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Fereydoon Batmanghelidj

Fereydoon Batmanghelidj

Fereydoon Batmanghelidj a fost un scriitor iranian. Este cel mai cunoscut pentru cartea sa, Many Your Cries for Water și pentru scrierile sale legate de sănătate și sănătate.


Puterea vindecătoare a apei

Puterea vindecătoare a apei

Nu ești bolnav, doar însetat. Nu trata setea cu medicamente!Acesta este un manual de medicină preventivă și autoeducare pentru cei care doresc să accepte logica naturalului și a lucrurilor simple în medicină. Medicamentele corect prescrise și utilizate îmbolnăvesc mai rău în fiecare an peste 2 milioane de oameni și ucid peste 100.000, în timp ce medicamentele greșit prescrise ucid alți 100.000 de oameni pe an. Publicul și personalul medical nu cunosc încă beneficiile pe care le poate oferi consumul de apă organismului omenesc. Aceasta este soluția simplă și fundamentală pentru problemele de sănătate, iar frumusețea acestei soluții constă în faptul că se bazează în totalitate pe știință.„Puterea vindecătoare a apei” are în spate 20 de ani de cercetare clinică și științifică în ceea ce privește rolul apei în organism. Deshidratarea cronică neintenționată produce stres, dureri cronice și multe boli degenerative însoțite de durere. Corectarea aportului de apă – da, de apă! apă naturală, cât mai curată – ne poate ajuta să trăim mai sănătos, bucurându-ne de o viață lipsită de durere. Lucrarea ne învață: - cum să prevenim în mod natural boli precum astmul bronșic, alergiile, hipertensiunea arterială - cum să ameliorăm durerile, inclusiv pirozisul, durerea de spate, durerea artritică, durerea din colită și migrenele - cum să folosim apa pentru a preveni și combate îmbătrânirea prematură - cum să eliminăm fără efort kilogramele în plus, natural și fără restricții alimentare.  Cartea cuprinde scheme care ne ajută să înțelegem cum funcționează corpul uman și numeroase mărturii ale pacienților, mulți dintre ei medici, ale căror boli s-au ameliorat și chiar vindecat după ce au descoperit importanța apei pentru organism.  „Autorul uneia dintre cele mai extraordinare teorii explică de ce a întors spatele științei convenționale pentru a-și trata pacientții cu apă, nu cu medicamente.” (The Daily Mail)„Autorul aduce argmente pentru o nouă abordare științifică ce dă peste cap medicina clinică.” (The Daily Telegraph)„Peste 15 ani această carte va fi considerată în mod absolut o carte clasică în domeniul sănătății.” (Philip Day, autor, jurnalist de investigație)„Soluția unui om pentru a rezolva problema costurilor tot mai mari din sănătate: apa.” (ABC Radio Network)..


37,90 lei

? Cauți o carte și nu o găsești pe site?

Alexandria îți recomandă


Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.