Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Ferește-mă, Doamne, de prieteni

Ferește-mă, Doamne, de prieteni

Larry L. Watts
  • 70,00 lei
Stoc epuizat

Wishlist

FAPTE SI INTAMPLARI CUTREMURATOARE DIN ISTORIA ROMANIEI DEZVALUITE ACUM PENTRU PRIMA DATA

O CARTE CARE VA SCHIMBA SPECTACULOS INTREAGA VIZIUNE ASUPRA ISTORIEI NATIUNII ROMANE

Fereste-ma, Doamne, de prieteni dezvaluie amanunte senzationale din culisele spionajului si politicii internationale, care au precedat revolutia din decembrie 1989 si manevrele care i-au urmat, precum si strategiile si tacticile adoptate de serviciile secrete din Blocul Comunist pentru a tine in frau aspiratiile de independenta ale Romaniei.

     Fereste-ma, Doamne, de prieteni examineaza interesele strategice aflate in spatele relatiilor antagoniste ale Romaniei cu „aliatii“ din Rasarit, motivatiile incredibilei sfidari a tarii noastre la adresa Moscovei, metodele de „eliberare“ militara si de securitate din jugul sovietic, scopurile opozitiei fata de politicile de la Kremlin si, mai ales, reactia sovieticilor si a loialistilor din randul membrilor Pactului de la Varsovia in cele mai inalte consilii ale acestora, asa cum au fost acestea consemnate de lideri ai Partidului Comunist, de comandanti militari si de organe ale securitatii statului.

     Adevaruri dureroase rostite acum pentru prima data despre relatiile sovieto-romane, ce conduc la o intrebare importanta: Cum de mai existam ca natiune in ciuda tuturor vicisitudinilor istoriei?


     Consultant al Corporatiei RAND la momentul revolutiei, LARRY WATTS a calatorit deseori in Europa de Est si in URSS inainte de 1989. Ulterior a asistat oficiali din Romania la infiintarea Colegiului National de Aparare si a conlucrat cu mai multi ministri romani ai Apararii si sefi de stat major privind reforma in domeniul armatei, cooperarea cu Parteneriatul pentru Pace si integrarea in NATO. In 1990 si 1991 a fost seful Biroului IREX din Bucuresti, iar pana in 1997 a fost senior consultant al Project on Ethnic Relation si director al Biroului PER din Romania. Intre 2001–2004 a activat drept consultant pentru reforma sectorului de securitate pe langa consilierul prezindential pentru securitate nationala din Romania.


O CARTE-DOCUMENT CARE TREBUIE SA EXISTE IN BIBLIOTECA FIECARUI ROMAN!

  • Autor: Larry L. Watts
  • Editura RAO
  • ISBN: 9786066091923
  • Număr pagini: 800
  • Limba: romana
  • Format disponibil: paperback
  • Dimensiune: 13x20
  • Anul: 2011

Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Ferește-mă, Doamne, de prieteni, Larry Watts, Colecție, Carte, Politică, Reducere, Autor, Online, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Teoria lumii multipolare

Teoria lumii multipolare

Aleksandr Dughin


24,00 lei

Cei mai de seamă domnitori români

Cei mai de seamă domnitori români

Iulian Gramatki


18,00 lei

Prizonierii geografiei

Prizonierii geografiei

Tim Marshall


29,90 lei

1924. Anul care l-a creat pe Hitler

1924. Anul care l-a creat pe Hitler

Peter Ross Range


39,90 lei

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.