Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Femeile naziste din cel de-al Treilea Reich. În slujba Svasticii

Femeile naziste din cel de-al Treilea Reich. În slujba Svasticii

Paul Roland
  • 6500 lei
În stoc

Wishlist

Aceasta carte este o evocare fascinanta a sortii femeii in cel de-al Treilea Reich, de la adeptele inregimentate in organizatii naziste, care militau pentru propria excludere din viata publica, pana la fiecare femeie care si-a riscat propria viata, opunandu-se fascismului.

• Gravida in patru luni, Vera Wohlauf, sotie de ofiter SS activ, avea placerea sadica de a prinde victime, bune de trimis la Treblinka. 
• Aidoma creaturilor din basmele Fratilor Grimm, membrele organizatiilor naziste de "asistenta sociala" scormoneau orasele si satele poloneze si slovene, momindu-i afara din ascunzatori, cu paine si cu dulciuri, pe copiii blonzi. Acestia erau apoi rapiti si crescuti, ca germani, de familiile "ariene", care le spuneau ca parintii lor au murit. 
• Pilotul de incercare Hanna Reitsch a pornit intr-o misiune sinucigasa, ca sa-l salveze pe Hitler din buncarul lui. 
• Nici macar Hitler nu s-a putut impotrivi farmecelor Printesei Stephanie, vampa irezistibila, agent nazist si fumatoare de trabucuri, pe care le aprindea cu chibrituri de tocul pantofului. 

Nazistii nu aveau vreo indoiala in privinta locului femeii in cel de-al Treilea Reich. Hermann Goering le indemna pe toate sa puna mana pe "o oala, un faras, o perie si un barbat". Multe s-au bucurat ca niste copii de venirea lui Hitler la putere, crezand ca dictatura va transforma Germania in stapana Europei. Insa, pe masura ce razboiul inainta, credinta lor oarba in Hitler secatuia.

Etichete: Femeile naziste din cel de-al Treilea Reich, In slujba Svasticii, Paul Roland, Editura Prestige, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Viața în timpul celui de-al Treilea Reich
Dosarele naziștilor

Dosarele naziștilor

Paul Roland


7000 lei

Naziștii și forțele oculte

Naziștii și forțele oculte

Paul Roland


5500 lei


Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.