Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Femeie dorită, femeie care dorește

Femeie dorită, femeie care dorește

Daniele Flaumenbaum
  • 4400 lei
În stoc

Wishlist
O carte de referință în psihologia femeii, pentru reconectarea cu propria sexualitate, plăcere și dorință
 
Intr-o epoca in care am crede ca s-au facut progrese evidente in ceea ce priveste drepturile femeilor si eliberarea de tabuurile legate de sexualitate, cele mai multe sufera - adesea fara sa-si dea seama - pentru ca nu au si nu stiu cum sa aiba viata sexuala pe care si-o doresc. 
Autoarea ne vorbeste despre echilibru in ceea ce priveste sexualitatea femeii, despre blocaje, probleme, despre impactul secretelor de familie care pot fi transmise de la mama la fiica… Femeia este purtatoarea unei mosteniri sexuale reprezentata, printre altele, de interdictii preluate, in mod inconstient, de la generatiile anterioare: mame, bunice, strabunice. Inaintase care i-au refuzat fericirea impreunarii, in toate sensurile cuvantului, cu partenerul iubit, pentru ca aceasta fericire le era total necunoscuta. 
Intr-o abordare care imbina ginecologia, medicina traditionala chineza, psihanaliza si abordarea transgenerationala, dr. Daniele Flaumenbaum, medic ginecolog cu o vasta experienta, explica modul in care isi construiesc femeile din zilele noastre sexualitatea, care este locul mamei in acest proces, dar si de ce placerea sau chiar dorinta sunt atat de rare si ce solutii exista. 
De cele mai multe ori, barbatii si femeile nu stiu sa-si vorbeasca, nici sa se asculte si dau mereu vina pe celalalt, ajungand sa resimta insatisfactie, frustrare constienta sau inconstienta, tristete sau oboseala. Ca sa simta pe deplin placerea, femeia trebuie sa descifreze codurile emotionale ale propriei sexualitati si sa inteleaga bagajul emotional si senzual pe care femeile din familia sa i l-au transmis. 
Pentru o femeie, actul sexual nu inseamna numai sa se ofere si sa se abandoneze barbatului iubit, ci si sa stie sa intampine si sa primeasca aceasta iubire in interiorul ei, in minte si in suflet. Este o adevarata calatorie care ne conduce catre o descoperire mai ampla a propriului sine si a celuilalt.

Etichete: Femeie dorita, femeie care doreste, Daniele Flaumenbaum, Editura Philobia, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.