Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Fantasticul potențial al copiilor

Fantasticul potențial al copiilor

Stanley I. Greenspan
  • 4700 lei
În stoc

Wishlist
Felul in care iti cresti copilul din copilarie pana in adolescenta determina succesul acestuia in interactiunea cu oamenii si in a face fata situatiilor de viata. Fiecare parinte isi doreste copii increzatori, sensibili, rabdatori si sanatosi din punct de vedere moral. Dar fiintele umane nu se nasc cu aceste calitati; parintii si ingrijitorii sunt responsabili in a-i invata pe copii despre ele.
 
Dr. Stanley Greenspan, o autoritate in domeniul clinic al dezvoltarii nou-nascutului si copilului mic, precum si profesor de clinica psihiatrica si pediatrica, descrie fiecare dintre cele 10 trasaturi esentiale de care copiii au nevoie si ii sfatuieste pe parinti cum sa le insufle copiilor lor. Afirmatiile sale sunt sustinute de 30 de ani de experienta practica. 
 
Orice parinte are sansa de a incuraja si de a sustine constient fabulosul potential al celor mici pentru a-i ajuta sa devina "copii grozavi". Dupa 30 de ani de cercetare si practica clinica, Dr. Stanley Greenspan ne ofera o carte-ghid pentru a explora si stimula constient si compasional universul copiilor: intr-un stil placut si dedicat tematicii, autorul dezvaluie potentialul copiilor aflati in plina dezvoltare emotionala si intelectuala, de la cea mai mica varsta si pana in adolescenta. Greenspan descrie calitatile unui copil armonios dezvoltat si modalitatile prin care parintii - in rolul lor de insotitori si ghizi - pot ajuta la dezvoltarea potentialului natural al copiilor si la sadirea acestor calitati esentiale care stau la baza succesului social, familial si profesional: curiozitatea, empatia, gandirea nuantata, lejeritatea in comunicare etc.
 
Fara a ne da lectii de viata, autorul ne deschide ochii catre trairile si nevoile copiilor de orice varsta, facandu-ne atenti la micile schimbari pe care le putem introduce fara prea mult efort in comportamentul nostru pentru a stimula dezvoltarea celor mici.
 
Cartea de fata este dedicata tuturor copiilor din aceasta lume. Fiecare dintre ei detine in adancul fiintei sale potentialul de a fi un copil grozav. Sta in puterea noastra sa cream o lume grozava in care acest potential sa poata inflori. - Stanley I. Greenspan

Etichete: Fantasticul potential al copiilor, Stanley I. Greenspan, Editura Herald, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.