Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Est versus Vest

Est versus Vest

Damaschin Pop-Buia
  • 40,00 lei
În stoc

Wishlist
Est versus Vest. Asemanari si diferentieri - Damaschin Pop-Buia

Formele vechi de viata si relatiile dintre oameni raman, in esenta, neschimbate. Nuantele care diferentiaza lumea de ieri si cea de azi, de aici si de acolo, chiar daca uneori imbraca forma deosebirilor clare, se intalnesc candva, undeva, intr-o confluenta a ceea ce este simplu, sincer si general valabil: omenia si omenescul. Si, daca e s-o spunem din nou, nu cred ca am facut un pas gresit venind aici: drumul Romaniei inspre U. E. si, mai apoi, ancorarea in legislativul acestei comunitati, precum si dezvoltarea economica, cresterea nivelului de trai, dar, inainte de toate, facilitatea si rapiditatea comunicarii vin in sprijinul ideii ca, intre timp, nu mai sunt in strainatate decat pe jumatate, daca nu chiar mai putin.
 
Asadar, recastigam parte din terenul care incepuse sa imi alunece, incet, dar sigur, de sub picioare. Acolo fiind, in limba mea si intre cei de-un neam cu mine, in bucuria prezentarii unei carti, simteam ca mi se intampla un lucru minunat si, aproape instantaneu, am hotarat ca voi incepe munca la un altul, care sa fie dedicat locului meu cel drag (precum drag le este el atator altor maiereni plecati in lume ori ramasi intre magurile care il strajuiesc), Maieru. - Damaschin Pop-Buia

Etichete: Est versus Vest, Damaschin Pop-Buia, Editura ȘCOALA ARDELEANĂ, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.