Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
English for Pharmacy Students

English for Pharmacy Students

Costel Coroban
  • 3000 lei
În stoc

Wishlist

Rolul acestei carti este de a oferi exercitii de gramatica și vocabular pentru studentii de la specializarea Farmacie si cele conexe, interesati sa-si imbunatateasca abililitaile de limba engleza. Este destinata studenților care au un nivel intermediat, B1-B2, in limba engleza, si care isi propun sa atinga un nivel C1 conform Cadrului European Comun de Referinta (CEFR). Fiecare unitate include exercitii de gramatica, vocabular si de scriere a caror rezolvare ar trebui sa dureze aproximativ o ora si jumatate pentru un elev intermediar.

S-ar putea sa va intrebati de ce v-ar ajuta un nivel intermediar superior sau avansat in limba engleza in cariera și care este rolul studiilor lingvistice in educatia unui profesionist medical, cum ar fi un tanar farmacist? Ei bine, predarea cu succes a terminologiei de specialitate in limba engleza este de cea mai mare importanta in cazul profesionistilor medicali ale caror activitați de zi cu zi includ interacțiunea cu pacienții și/sau cu alt personal medical cu care comunica in limba engleza. Aceasta nu include doar farmacisti, ci și medici, stomatologi, asistente medicale, medici veterinari, infirmiere, asistenți și consultanți sanitari, asistenți de farmacie, tehnicieni de farmacie si dentari și tehnicieni de laborator etc.

In societatea globalizata de astazi, cea mai mare parte a comunicarii la niveluri inalte se realizeaza in limba engleza, in special in domeniul medical unde o mare parte a pacientilor, precum si a personalului, nu impartasesc acelasi fundal cultural și lingvistic. Asadar, parcurgerea volumul de fata vine in intampinarea acestei nevoi si se adreseaza tuturor celora care lucreaza sau desfasoara activitate de cercetare in domeniul farmaco-medical si au nevoie de imbunatatirea competentelor de limba engleza.


Etichete: English for Pharmacy Students, Advanced Grammar and Vocabulary, Costel Coroban, Editura Pro Universitaria, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.