Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Enciclopedia pietrelor prețioase

Enciclopedia pietrelor prețioase

Athena Perrakis
  • 19900 lei (-3980 lei)
  • 15920 lei
În stoc

Wishlist

Istoria, geologia, geometria și mitologia cristalelor, înțelepciunea, formarea, originea și puterile lor uluitoare, asocieri astrologice, ritualuri și secrete străvechi.

Cristalele au fost folosite de secole, în toate culturile lumii, pentru a atrage bunăstarea, însănătoșirea, fertilitatea, reușita, relaxarea, prosperitatea și, nu în ultimul rând, iubirea.

O enciclopedie fascinant ilustrată, în decoruri sublime, sursa supremă pentru a descoperi un prețios univers de cunoaștere, frumusețe și putere.

Alexandritul stabilește un bun echilibru emoțional între inimă, minte și spirit, în deplină armonie; rubinul atrage iubirea și vindecă teama și suferințele provocate de traumele din trecut; topazul este piatra prețioasă a dragostei și a succesului; turcoazul aduce cu sine un puternic sentiment de seninătate, protecție și liniște; smaraldul atrage norocul și prosperitatea; agatul de foc ajută la redescoperirea pasiunilor și la eliberarea de dependențe; ametistul de Veracruz contribuie intens la desăvârșirea procesului de cunoaștere de sine.

Athena Perrakis locuiește la Los Angeles, California, și este fondatoarea companiei Sage Goddess, cea mai mare companie din America de vânzare online de pietre prețioase. Deține un doctorat acordat de University of Southern California în leadership educațional și are o vastă experiență ca profesor consultant pentru corporații. Este autoare de bestselleruri și are o mare cunoaștere în gemologie, astrologie, atomoterapie, reiki și medicină naturistă.


Etichete: Enciclopedia pietrelor pretioase, Athena Perrakis, Editura Baroque Book, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.