Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
  • Marele atlas ilustrat pentru copii preșcolari si școlari

Marele atlas ilustrat pentru copii preșcolari si școlari

Emily Bone Daniel Taylor
  • 50,00 lei

Wishlist

 Cu ajutorul Marelui atlas ilustrat al elevului și a celor 15 hărți splendid ilustrate, de mari dimensiuni, copiii vor descoperi țările, continentele, oceanele, munțîi și calotele glaciare ale minunatei noastre planete și vor învață unde locuiesc diferitele popoare sau animale. Informațiile fascinante despre fiecare țară, de la mâncăruri tradiționale la dansuri și obiceiuri inedite, sunt însoțite de imagini ale steagurilor și date despre capitală fiecărui stat. Știați că în Lisabona se află cea mai veche librărie din lume și că dragonul de Komodo este cea mai mare șopârlă din lume? Ilustrațiile clare și amuzante ii vor ajută pe copii să rețînă mai ușor datele și să facă primii pași in geografia lumii. Pentru a regăsi mai ușor informațiile, atlasul conține un indice de nume la final.


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Marele atlas ilustrat pentru copii preșcolari si școlari, Emily Bone, Daniel Taylor, Editura RAO, Carte, Reducere, Autor, Online, Copii, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Cât costă să ai carte?

Inchide video Vezi video!
Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.