Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Elogiu mamei vitrege

Elogiu mamei vitrege

Mario Vargas Llosa
  • 3200 lei
În stoc

Wishlist

Dacă scenariile erotice din această carte nu-l fac să roșească nici pe cel mai pudic cititor nu este pentru că le-ar lipsi îndrăzneala. Ci pentru că Llosa le transformă în artă pură, în joc, în frumusețe. O deloc sfântă familie formată din don Rigoberto, tatăl, Alfonso, fiul puber, și dona Lucrecia, mama vitregă, pare să fi descoperit secretul fericirii. Fiecare își trăiește erotismul în forme multiple și mereu mai inventive, într-o casă unde totul este afrodisiac, până și aerul pe care-l respiră. 

Dacă amorasul, pajul cu chip de înger, Fonchito, e de fapt diavolul deghizat sau dacă această este numai temerea unei fete simple, menajera Justiniana, rămâne să stabiliți dumneavoastră. Capitolul despre o anume bunăvestire, cel mai bogat în semnificații din tot romanul, e una dintre cheile care descuie lacătul poveștii.

„Elogiu mamei vitrege” este, probabil, cel mai rafinat roman erotic contemporan. Și, în același timp, o usturătoare lecție de viață, dincolo de binele și de răul moralistilor.


Etichete: Alexandria Librării, Elogiu mamei vitrege, Mario Vargas Llosa, Editura Humanitas, Seria de autor Mario Vargas Llosa

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Mătușa Julia și condeierul

Mătușa Julia și condeierul

Mario Vargas Llosa


4200 lei


Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.