Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Succesul în viața personală și profesională

Succesul în viața personală și profesională

Bert Hellinger
  • 3400 lei
În stoc

Wishlist
De cele mai multe ori, ca si cum ar fi de la sine inteleasa, facem o diferenta intre doua aspecte esentiale: pe de o parte, familia, implinirea personala si fericirea in relatii, iar pe de alta, munca si profesia. In realitate insa, toate aceste laturi se supun acelorasi principii ale vietii si ale iubirii. Faptul ca le respectam sau nu determina succesul sau esecul, respectiv fericirea sau nefericirea.

Bert Hellinger, vizionarul creator al constelatiilor familiale - o extraordinara metoda de vindecare - ne descrie atitudinea interioara care favorizeaza reusita in relatii si in viata, in general. Fiecare capitol cuprinde reflectiile personale, extrase din nenumaratele constelatii sistemice animate de el, referitoare la diferitele componente ale succesului profesional sau din sfera afacerilor, care au insa legatura cu viata personala.

O carte plina de intelepciune, care ne propune teme de reflectie, pentru a ne simti impliniti atat in familie, cat si in activitatea profesionala.

Etichete: Succesul in viata personala si profesionala, Bert Hellinger, Editura Philobia, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Constelații familiale pentru cupluri
Constelațiile familiale

Constelațiile familiale

Bert Hellinger


4800 lei


Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.