Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Gestalt terapie practică

Gestalt terapie practică

Catherine Clouzard
  • 3400 lei
În stoc

Wishlist

Blocat în preocupările tale din trecut și prins în ritmul amețitor al vieții, se întâmplă frecvent să nu profiți din plin de momentul prezent, pierzând astfel experiențe cu adevărat esențiale.

Plecând de la cercetările psihanaliștilor Laura și Fritz Perls despre Gestalt terapie, Catherine Clouzard propune 50 de exerciții de dezvoltare personală pentru a reuși să conștientizezi tot ceea ce se petrece la nivel corporal, mental și emoțional, înțelegând astfel ce se întâmplă în interiorul tău în raport cu mediul înconjurător.

Fiind atent la senzații, corpul îți devine aliat în încercarea de a avea relații armonioase și a fi mai prezent în viața de zi cu zi, respectând unicitatea și valorile profunde ale fiecăruia.Etichete: Gestalt terapie practica, 50 de exercitii pentru a trai clipa prezenta, Catherine Clouzard, Editura Philobia, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.