Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Cele șase suferințe primare și vindecarea lor

Cele șase suferințe primare și vindecarea lor

Ghislain Rubio De Teran
  • 4200 lei
În stoc

Wishlist
Din indelungata experienta de psihoterapeut care imbina psihologia moderna cu invatamintele marilor traditii spirituale, Ghislain Rubio de Teran a identificat sase suferinte psihoemotionale care ne afecteaza viata de zi cu zi: lipsa stimei de sine, relatiile dificile cu cei din jur, lipsa de incredere in propriile forte, o insuficienta realizare de sine, relatia pe care o avem cu moartea si felul in care ne raportam la suferinta.
De frica sau din obisnuinta, incercam in permanenta sa fugim de aceste suferinte si sa le atenuam, straduindu-ne din rasputeri sa vindecam simptomele in loc sa cautam originea incendiului, a focului care ne mistuie din interior. Cu ajutorul exercitiilor practice, autorul ne arata cum sa ne vindecam ranile emotionale, astfel incat sa incepem in sfarsit sa ne iubim, fara alte conditii.

Obiectivul cartii de fata (si care ar trebui sa fie practic cel al oricarei forme de terapie) este simplu: nu sa te schimbe, ci sa te ajute sa devii o fiinta care se cunoaste, in armonie cu toate aspectele sale si libera sa-si exprime constient individualitatea in timp ce o accepta pe a celorlalti.

Traducere din limba franceza de Violeta Ieremie.

Etichete: Cele sase suferinte primare si vindecarea lor, Ghislain Rubio De Teran, Editura Philobia, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.