Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Călătoria interioară - Osho

Călătoria interioară - Osho

Osho
  • 2900 lei
În stoc

Wishlist

Cartea este un ghid practic pentru căutătorul spiritual, este un manual precis care ne învață să creăm echilibrul și armonia necesare pentru a experimenta succesul în practică meditației. Se spune că oricine vrea să înțeleagă procesul și rezultatele meditației spirituale trebuie să citească această carte.

Seria de discursuri transcrise în această carte face parte dintre primele discursuri ținute de Osho în față mulțimilor mari de oameni venite să îl asculte. Aceste discursuri au avut loc în luna februarie a anului 1968 în o tabăra spirituală ce se desfășura în localitatea Ajol din regiunea Gujarat.

În carte vom găși explicății detaliate despre modul ideal în care putem să folosim acțiuni precum a mânca, a munci sau a dormi că și unelte pentru atingerea stării de iluminare.

Osho explică din punct de vedere științific rolul lui Hara (centrul energiei noastre vitale) iar cartea conține numeroase tehnici pentru a reuși să ne relaxăm mintea, să ne armonizăm inima și să ne centrăm în Hara așa încât să obținem echilibrul și vitalitatea necesare pe o cale spirituală autentică.

Folosind exemple simple, de bun simt și numeroase glume Osho ne face să înțelegem ce este și cum funcționează corpul fizic și subconștientul ființei. Explicațiile lui pe teme spirituale sunt atât de simple, atât de inocente și totuși atât de puternice. Fiind un inascut povestitor, Osho vorbește cu mare ușurință despre aspecte profunde ale ființei noastre, ne dezvăluie frumusețea ce există în interiorul nostru și ne îndrumă pe calea descoperiri comorilor dinlăuntrul nostru, descoperirii adevăratei noastre naturi

  • Autor: Osho
  • Editura MIX
  • ISBN: 9786068460345
  • Număr pagini: 214
  • Limba: Română
  • Format disponibil: Paperback
  • Dimensiune:
  • 13x20
  • Anul: 2014

Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Călătoria interioară, Osho, Editura Mix, Carte, Reducere, Autor, Online, Dezvoltare personală, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.