Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Palatul Magnolia

Palatul Magnolia

Fiona Davis
  • 5900 lei
În stoc

Wishlist
La aparitie, in ianuarie 2022, romanul Palatul Magnolia a fost desemnat Instant New York Times Bestseller • Book of the Month • Apple Best Book • LibraryReads Hall of Fame • Nominalizat la Goodreads Choice Awards 2022 - Best Historical Fiction. Palatul Magnolia rescrie istoria unui reper al New Yorkului si al lumii artei: Muzeul Frick. Fiona Davis insufla viata capodoperelor din Colectia Frick, transformandu-le in personaje-cheie in descifrarea unui mister care dainuie, din anii 1920, mai bine de patru decenii.
 
New York, 1919. Resedinta familiei magnatului Henry Clay Frick si spatiul impresionantei sale colectii de arta este ultimul refugiu al tinerei Lillian Carter, sau Angelica, asa cum e cunoscuta in mediul artistic, caci a fost muza sculptorilor. Angajandu-se ca secretara personala a lui Miss Helen, fiica temutului Henry Frick, Lillian este nevoita sa-si treaca sub tacere trecutul de model, chiar daca apropierea de sculptorii cu care a lucrat i-a deschis usile resedintei Frick. In mijlocul unei familii macinate de drame si intrigi, Lillian va ajunge suspectul principal in moartea magnatului si in disparitia diamantului Magnolia, iar misterul nu-si va afla rezolvarea decat in anii saizeci, cand o tanara britanica ii va reuni pe toti - suspecti si victime -, pentru ca adevarul sa iasa in cele din urma la lumina si sa vindece.

Etichete: Palatul Magnolia, Fiona Davis, Editura Humanitas, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Leii de pe Fifth Avenue

Leii de pe Fifth Avenue

Fiona Davis


4990 lei

Adresa

Adresa

Fiona Davis


4990 lei


Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.