Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Cele trei femei ale domnului consul

Cele trei femei ale domnului consul

Jean-Christophe Rufin
  • 33,00 lei
În stoc

Wishlist

O nouă anchetă a consulului Aurel Timescu, continuarea volumului Spînzuratul de la Conakry


Maputo, capitala Mozambicului. Un hotel de vis al cărui prag nu-l calcă nimeni. Patronul hotelului – un individ imposibil, certat cu toți. De aceea, nimănui nu-i pasă atunci când patronul e găsit mort, înecat în piscină. Numai Aurel Timescu, fost refugiat politic, actual consul-adjunct la Ambasada Franceză, vrea să afle ce s-a întâmplat, de fapt.


Simpatic și stângace, deloc în largul lui în rol de diplomat, dar deosebit de priceput în rol de anchetator, Aurel Timescu descoperă că în jurul patronului orbitau trei femei: fosta soție, actuala soție și amanta. Deși poliția alege în mod arbitrar un vinovat, Aurel e convins că lucrurile nu sunt atât de simple.


Ancheta îl va arunca într-o plasă de păianjen a relațiilor necurate, în profunzimile unor patimi africane pe care nu le-ar fi bănuit niciodată – și care stau la baza uneia dintre cele mai mari tragedii ecologice de pe planetă.


Receptare critică

„Aurel Timescu e un antierou irezistibil!”


Le Figaro


„Consul excentric dar perspicace, mai apropiat de Columbo decât de SAS, eroul imaginat de Jean-Christophe Rufin este destinat unui lung parcurs romanesc.”


Le Figaro Magazine


„Fost ambasador în Senegal, Rufin utilizează pretextul romanelor polițiste lejere și spumoase pentru a ridica un colț al vălului care ascunde dedesubturile corupte ale Africii. Și își confirmă aici și interesul pentru miza ecologică actuală.”


L’Obs


„O savuroasă cufundare în mocirla diplomației. O lectură extraordinar de plăcută!”


Lydie Baillie, Page de libraires


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Cele trei femei ale domnului consul, Jean-Christophe Rufin, Editura Crime Scene

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.