Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Felix și Gustav învață bunele maniere

Felix și Gustav învață bunele maniere

Marianna Schoett Katarzyna Kozłowska
  • 2500 lei
În stoc

Wishlist

Cartea Felix și Gustav învață bunele maniere conturează principiile de bază ale regulilor de bună purtare. Ilustrațiile vesele și atractive prezintă situații care pot apărea în familie sau la grădiniță, la care copilul se poate raporta pentru a asimila și înțelege propriile sale experiențe.

Copiii ar trebui să învețe regulile clare și concrete ale vieții în comunitate, astfel încât să se poată adapta în societate la vârsta adultă. Această carte despre aventurile lui Felix este un excelent punct de plecare pentru discuții despre felul în care trebuie să se comporte copilul și despre care sunt consecințele nerespectării regulilor.


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Felix și Gustav învață bunele maniere, Katarzyna Kozłowska, Marianna Schoett, Editura Carusel

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.