Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Cum să nu mori. 100+ rețete bazate pe studii științifice

Cum să nu mori. 100+ rețete bazate pe studii științifice

Michael Greger
  • 5900 lei
În stoc

Wishlist

Mulți mi-au spus că au ajuns să considere Cum să nu mori „biblia” lor de nutriție.

M-am simțit onorat când persoane fără studii de specialitate în domeniul nutriției, liceeni, studenți și chiar profesori mi-au împărtășit entuziasmul lor pentru Cum să nu mori, spunându-mi cât de utilă le-a fost ca bază pentru eseuri și prelegeri.

Da, citez mii de lucrări din literatura științifică, dar nu am intenționat să scriu doar o carte de referințe. Mi-am dorit să creez, în același timp, un ghid practic, să „traduc” muntele de dovezi în decizii ușoare de luat, zi de zi, și astfel am dat formă celei de-a doua jumătăți a cărții.

Mi-am centrat recomandările în jurul duzinii de ingrediente minune, o listă care conține tot ce încerc să includ în rutina mea zilnică, pe care vă încurajez să o urmați și voi. Și da: avem și o aplicație. „Dr. Greger’s Daily Dozen” este disponibilă sub formă de aplicație gratuită pentru Android și iPhone.

Aplicația specifică dimensiunile porțiilor și vă ajută să urmăriți progresele pe care le faceți. Pentru familia mea, lista de ingrediente de inserat zilnic în alimentație a fost un memento util pentru a încerca să facem fiecare masă cât mai sănătoasă posibil.

Mi-a încălzit inima să aflu că și alții au considerat-o utilă. Primesc, literalmente, mii de e-mailuri de la oameni care-mi spun, cu entuziasm, câte elemente de pe listă au reușit să bifeze într-o zi. „Mănânc mai multe legume crucifere decât credeam vreodată posibil”, mi-a spus o femeie, „și înainte habar n-aveam ce înseamnă crucifere!”

Alte persoane spun că semințele de in sunt acum o parte atât de importantă din viața lor, încât și le iau la pachet când călătoresc. Alții îmi spun că nu au folosit niciodată condimente la gătit până când nu au citit cartea, dar că acum o fac și nu numai că se bucură de beneficiile pentru sănătate oferite de turmeric, oregano și așa mai departe, dar că mesele lor sunt mai gustoase ca oricând.

Mulți l-au transformat într-o întrecere. Pentru a putea include toate porțiile recomandate, trebuie să bifați 24 de căsuțe în fiecare zi. Oamenii mi-au solicitat insistent planuri de masă și rețete care să-i ajute să respecte Duzina Zilnică.


Etichete: Cum sa nu mori, 100+ retete bazate pe studii stiintifice, Michael Greger, Editura Bookzone, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Cum să nu mori

Cum să nu mori

Michael Greger


5000 lei


Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.