Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
E. Lockhart

E. Lockhart

E. Lockhart a avut nouă iubiţi oficiali, dacă punem la socoteală şi băiatul care a invitat-o în clasa a şaptea la o petrecere, după care, practic, n-a mai vorbit niciodată cu ea. Undeva, printr-un sertar, are o listă cu toţi băieţii pe care i-a sărutat vreodată. N-a făcut parte din nicio echipă de sport şi a fost scutită de orele de educaţie fizică fiindcă făcea balet. Are un tatuaj, se tunde singură şi se dă cu acelaşi parfum încă din liceu (Chinese Flowers, de la Kiehl’s). Are în birou două păpuşi, Betty şi Veronica, o fotografie cu un buldog foarte gras, o carte de vizită pe care scrie „Sherlock Holmes, detectiv consultant" şi o rochie de seară cu volănaşe, din anii 1920, pe care a purtat-o la bal.

Aflaţi mai multe despre cartea ei la theboyfriendlist.comScandaloasa poveste a lui Frankie Landau-Banks

Scandaloasa poveste a lui Frankie Landau-Banks

De la autoarea bestsellerului MincinoşiiFrankie Landau-Banks la 14 aniClubul De Dezbateri„Iepuraşul” lui tataO fetişcană cam tocilarăFrankie Landau-Banks la 15 aniO tipă trăsnetO limbă ascuţităO dispoziţie arţăgoasă…şi un nou iubitFrankie Landau-BanksNu mai e genul de fată care să accepte un „nu" ca răspunsMai ales când „nu" înseamnă să nu fie primită în societatea secretă a iubitului ei, destinată exclusiv sexului masculinŞi când sunt de făcut atâtea şi atâtea farseFrankie Landau-Banks la 16 aniO posibilă infractoare de geniuAceasta e povestea parcursului ei!Lockhart a depăşit genul chick-lit cu această analiză inteligentă a eternei dileme adolescentine: să te adaptezi şi să fii acceptat sau să ieşi în evidenţă, riscând să fii respins. Un amuzant manifest feminist care va încânta gaşca fetelor. -- Kirkus Reviews„Odată cu Frankie Landau-Banks, E. Lockhart creează un personaj de neuitat. Adolescenţii vor fi încântaţi de comportamentul ei rebel şi de întrebările ei pătimaşe despre gen şi putere, indivizi şi instituţii şi cum să te îndrăgosteşti fără să te pierzi pe tine însuţi.” (Booklist)„Îl plăcea. Era masiv. Aducea mai mult a bărbat decât alţi băieţi de vârsta lui. Îi plăcea camera lui dezordonată, înţesată cu teancuri de cărţi. Îi plăcea să-l vadă pe terenul de lacrosse, unde era vedetă. Nu-i venea a crede că o place pe ea, fiindcă în perioada aceea încă aducea mult a puş­toaică deloc în largul ei, sfrijită, cu picioare prea lungi, cu maxilarele proeminente şi părul zburlit, dar Porter zicea că lui i se părea că-i amuzantă şi că are ochi frumoşi.”..


33,80 lei

? Cauți o carte și nu o găsești pe site?

Alexandria îți recomandă


Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.