Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
MemoMed 2020, Volumele I și II. Ediția 26

MemoMed 2020, Volumele I și II. Ediția 26

Dumitru Dobrescu
  • 9700 lei
În stoc

Wishlist
Memoratorul de Medicamente a fost şi a rămas un instrument practic utilizat de către farmacişti şi de către medici pentru actualizarea continuă a informaţiilor din domeniul medicamentului şi pentru prescrierea optimă a acestora.
 Cercetarea din ultimii 20 de ani s-a concentrat asupra unor arii terapeutice neacoperite suficient din punct de vedere farmacologic: boli degenerative, cancer, patologii inflamatorii cronice cu componentă autoimună, boli rare. În acest context, o amploare deosebită a luat-o dezvoltarea terapiei biologice, anticorpii monoclonali nou înregistraţi antagonizând fie efectul citokinelor (IL1, IL6; TNFa etc.) fie efectele activării unor factori de creştere implicaţi în dezvoltarea şi progresia tumorilor: factor de creştere epidermic, molecule de adeziune ale celulelor epiteliale, factor de creştere endotelial vascular, factor de creştere epidermic uman, etc.
O atenţie deosebită a fost acordată bolilor rare şi chiar dacă cercetarea în acest domeniu este relativ deficitară datorită eşantionului de populaţie restrâns, progresele făcute prin autorizarea medicamentelor orfane sunt remarcabile.
Industria farmaceutică a investit şi în domeniul formulărilor farmaceutice noi şi al asocierilor fixe de medicamente cu scopul creşterii aderenţei la tratament.
Toate aceste informaţii sunt incluse în ediţia curentă a Memoratorului de Medicamente şi contribuie la informarea continuă a profesioniştilor care lucrează în domeniul sănătăţii.

Etichete: Librărie, Alexandria Librării, MemoMed 2020, Volumele I și II, Dobrescu Dumitru, Editura Universitară, Carte, Reducere, Autor, Online, Medicină, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Manual de farmacologie pentru asistenți medicali și asistenți de farmacie
Anatomia Omului, Vol. 2 Splanhnologia

Anatomia Omului, Vol. 2 Splanhnologia

Victor Papilian


14990 lei

Medicina interna pentru cadre medii

Medicina interna pentru cadre medii

Corneliu Borundel


11990 lei

Manual de prim ajutor
Explorări funcționale în medicina internă
MemoMed 2022 Editia 28

MemoMed 2022 Editia 28

Dumitru Dobrescu


9700 lei


Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.