Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Nu mă mai tem

Nu mă mai tem

Gabriela Dukanovic
  • 7000 lei
În stoc

Wishlist

Prefata de Dumitru Constantin-Dulcan
Ilustratii ingeri: Srdan Vukcevic, pictor academic

Colectia Noua Spiritualitate este coordonata de Dumitru Constantin-Dulcan.

Comenzile se onoreaza incepand cu 7 decembrie 2022.

Drepturile de autor din vanzarea cartii vor fi donate pentru dezvoltarea unui program de combatere a delincventei juvenile.

Schimbati-va vechea perceptie de a constientiza lucrurile si, astfel, veti descoperi ca tot ceea ce atingem cu Iubire se transforma-n Iubire! (GABRIELA ĐUKANOVIC)

Gabriela Đukanovic vine cu o carte originala, deosebit de importanta, mai ales pentru momentul pe care il traverseaza acum omenirea, avand ca mesaj esential edificarea unei lumi mai bune, fara ura si fara violenta, motivata de respectul reciproc dintre semeni si de o iubire neconditionata. (DUMITRU CONSTANTIN-DULCAN, autor Inteligenta Materiei)

Gabriela Đukanovic este o fiinta rara, asezata discret intr-un interval poetic al Luminii. Ca sotie si mama, ea participa la viata de familie. Ca scriitoare, Gabriela tinteste catre un dincolo transcendent si diafan, un teritoriu inaccesibil ganditorilor sceptici sau atei. Dupa o batalie indelungata cu puterile intunericului, autoarea cartii a gasit iesirea din labirint. Prin rugaciune, sufletul se vindeca de orbirea necredintei si se deschide intalnirilor privilegiate cu ingerul pazitor. Profund personale si deloc cosmetizate, marturiile unei foste mari campioane a sportului romanesc uimesc prin autenticitate. Daca teama ti-a paralizat vreodata vointa, daca spaima in fata mortii te-a cuprins subit, atunci pledoaria doamnei Gabriela Đukanovic este pentru tine, draga cititorule, un toiag de sprijin si un indemn spre iubire. (MIHAIL NEAMTU, autor Iisus la Niceea)

Cartea, in sine, este un mesaj de o mare insemnatate care ne transmite ca Viata fara Iubire nu are sens, iar realizarea constientizarii realitatii interioare, adica starea sufletului, depinde de activitatea ce il face pe om sa devina o fiinta care retraieste Iubirea si traieste pentru Iubire. In cele din urma pentru Gabriela Đukanovic, intreaga viata este o datorie interioara fata de extinderea libertatii si a iubirii in viata concreta, o modalitate esentiala a omului de a se deschide spre experienta existentei autentice. (SONJA TOMOVIC-SUNDIC)


Etichete: Nu ma mai tem, Gabriela Đukanovic, Gabriela Dukanovic, Editura Scoala Ardeleana, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.