Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Ghid practic de înțelegere a emoțiilor prin art terapie

Ghid practic de înțelegere a emoțiilor prin art terapie

Sorina Corneanu
  • 2490 lei
În stoc

Wishlist

Ideea acestui caiet de art terapie / auto consiliere prin artă pentru copii s-a născut ca o reacție la nevoia de a ajuta copiii să înteleagă, să parcurgă, să se adapteze și să se dezvolte armonios indiferent de obstacolele întampinate, dar și ca o dorință de a sprijini relația părinți-copii.

Pentru că se dorește a fi un caiet de autoevaluare și auto consiliere, acesta este construit în așa fel încât să poată fi lucrat acasă și moderat de părinți.
A educa prin artă e mai mult decât o terapie. A introduce un copil în Universul artei este cheia unei dezvoltări ulterioare de calitate și un urcuș până spre treapta cea mai de sus a constiinței umane. Găsesc foarte originale metodele prezentate, practice și eficiente. Copii au nevoie de un reper corect și acest demers al ghidului realizat de Sorina este perfect valid. - Pictor Petre Chirea

Etichete: Ghid practic de intelegere a emotiilor prin art terapie, Sorina Corneanu, Editura Rovimed, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Ghid de dezvoltare emoțională

Ghid de dezvoltare emoțională

Sorina Corneanu


2490 lei


Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.