Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Fii ca apa, prietene!

Fii ca apa, prietene!

Shannon Lee
  • 3990 lei
În stoc

Wishlist

Shannon Lee este fiica bine-cunoscutului maestru al artelor martiale chinezesti si actor de film Bruce Lee.

Folosind invataturile intelepte ale tatalui sau, autoarea analizeaza cu franchete si simplitate evenimente importante ale vietii ei, obstacole si provocari pe care le-a depasit, in care cititorul se va putea, de asemenea, recunoaste.

,,Vreau", ne spune ea, ,,sa ajungi sa cunosti aceasta latura profund filosofica si inspiratoare a tatalui meu asa cum am cunoscut-o si am simtit-o eu. Vreau sa poti integra fiecare farama a acestei mosteniri capabile de a aduce ceva valoros si bun in viata ta."

Simbolul acestei transformari este apa, cu fluiditatea si disponibilitatea ei fata de schimbare, din intelepciunea careia cititorul este indemnat sa se inspire, ,,golindu-si ceasca" mintii si lasandu-se sa ,,curga" odata cu marele ritm al totului.

Etichete: Fii ca apa, prietene, Invataturile de viata ale lui Bruce Lee oferite de fiica sa, Shannon Lee, Editura Paralela 45, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.