Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Creierul fericit

Creierul fericit

Dean Burnett
  • 49,90 lei
În stoc

Wishlist

CREIERUL FERICIT SAU FERICIREA LA EA ACASĂ

Adio, pseudofilozofii și tehnici de management, manuale motivaționale, guru și psihologi pozitivi! Adio, bazaconii savante, adio, oameni fericiți cu creierul spălat! 

Mai rămâne o singură întrebare: iubire, sex sau reflex? 

A, da, și încă una: fericirea iese din bancomat?

Așadar, aceasta este o carte despre fericire și despre felul cum ne apare ea în creier. Ce o induce și de ce? De ce creierului nostru îi plac foarte mult unele lucruri și altele, categoric, nu?

„Dacă vrei să faci pe cineva fericit, nu e nevoie să fii lider, poţi să vinzi îngheţată.” (Steve Jobs)

... Dar ce anume determină un om să fie fericit? De ce diferiți oameni se simt fericiți datorită unor diferiţi stimuli, în diferite momente? Care este scopul fericirii? Și, de fapt, există un scop al fericirii?  Având o predispoziție științifică, am încercat să caut răspunsul, dar n-am găsit decât o avalanșă de informaţii, toate dubioase într-o măsură sau alta, și toate insistând că au descoperit în mod cert secretele fericirii, universal valabile. Asta nu m-ar fi deranjat prea mult, dar aproape niciun secret din oferta lor nu folosea la ceva, nu putea să își depășească statutul de bazaconie. Prin urmare, din munții de informații acumulate, în urma prelucrării lor în creierul meu fericit, aveți această carte.

Ajunge să vă reproduc câteva titluri reale, cu litere de-o șchioapă, dintr-un tabloid celebru în țara mea: „Puteți uita de bani – aflați cum sexul și somnul sunt cheia fericirii”, „Cheia fericirii? Începe cu un salariu de 2 000 de euro”, „De ce secretul fericirii este să ai 37 de lucruri pe care să le îmbraci?”, „Adevărata cheie a fericirii? Dăruiți covrigi pe stradă” și așa mai departe. Fiecare înțelege ce vrea…

Există oare o modalitate sută la sută sigură de a induce fericire în orice creier uman, așa cum se pare că susțin atâția, sugerând că obținerea fericirii este cumva similară introdu­cerii parolei în contul bancar on-line? 

Ar putea exista realmente fericirea eternă – și… ar fi ea oare de dorit? Oare nu cumva faptul că am simțit același lucru zi de zi, an după an, toată viața, este mai probabil să ne ducă în pragul nebuniei în loc să ne dăruiască satisfacția eternă? Și multe altele…

Fii fericit, toată lumea te iubeşte până începe competiţia.


Etichete: Alexandria Librării, Creierul fericit, Dean Burnett, Editura Baroque Books & Arts, Savoir-vivre

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


De ce nu ne vindecăm şi cum putem să o facem?
Simboluri sacre, popoare, religii, mistere
Zeii nu ne-au părăsit niciodată

Zeii nu ne-au părăsit niciodată

Erich von Daniken


35,00 lei

Mintea globală și apariția civilizației

Mintea globală și apariția civilizației

Carl Johan Calleman


42,00 lei

Vise curajoase. Cum visează şamanii lumea întru fiinţare

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.