Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
De ce nu ne vindecăm și cum putem să o facem?

De ce nu ne vindecăm și cum putem să o facem?

Caroline Myss
  • 4200 lei
În stoc

Wishlist

De peste doua decenii, dr. Caroline Myss studiaza medicina energetica si dezvoltarea constientei umane pentru a afla de ce survine imbolnavirea si de ce unele tratamente nu au efect. In renumita ei carte De ce nu ne vindecam si cum putem sa o facem, dr. Myss explica mecanismele aparent misterioase ale vindecarii si concepe un program de autovindecare pentru tulburarile fizice si spirituale.
Bazandu-se pe experienta ei ca vindecatoare, dar si ca pacienta, dr. Myss decripteaza cele cinci mituri legate de vindecare, explica imbolnavirea in mod holist, analizeaza fenomenul „ranologiei“ si iti ofera ritualuri si rugaciuni menite sa-ti schimbe perspectiva asupra problemelor vietii tale, sa-ti consolideze puterea si sa te conecteze cu energia divina universala.
Foloseste cartea De ce nu ne vindecam si cum putem sa o facem pentru a-ti depasi blocajele mentale care te impiedica sa te insanatosesti!
„Boala contine si mesajul ca trebuie sa ti schimbi drastic viata. Intrucat schimbarea se nu¬mara printre aspectele cele mai inspaimantatoare ale vietii, e posibil sa resimti frica de schimbare mult mai intens decat boala si sa intri intr un tipar de amanare a schimbarilor pe care este nevoie sa le faci.
Oricat de ingrozitoare ar fi, boala este in acelasi timp si o invitatie de a patrunde in natura misterului. Viata ne este facuta dintr‑o serie de mistere pe care ne este dat sa le exploram, dar care trebuie sa ramana nerezolvate. Ne este dat sa traim cu intrebarile pe care le avem despre viata noastra, ba chiar sa le folosim drept ghizi si sa le lasam sa ne conduca in locurile cele mai adanci si mai retrase ale naturii noastre, acolo unde descoperim Sacrul.“ Dr. Caroline Myss


Etichete: De ce nu ne vindecam si cum putem sa o facem, Caroline Myss, Editura For You, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Arhetipurile. Cine ești tu?

Arhetipurile. Cine ești tu?

Caroline Myss


3000 lei


Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.