Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Dav Pilkey

Dav Pilkey

David Murray "Dav" Pilkey Jr. este un autor și ilustrator american al literaturii pentru copii. Pilkey este cel mai cunoscut ca autor și ilustrator al seriei de cărți pentru copii Captain Underpants și Dumb Bunnies, acestea din urmă fiind scrise sub pseudonimul Sue Denim. 


Dog Man - Poveste despre două pisici

Dog Man - Poveste despre două pisici

Citate de ținut minte:„Dog Man e cel mai grozav polițai din lume!“„Știi ce? Dacă mă gândesc mai bine... fii tu însuți, puștiule.“Curiozități despre Dav Pilkey ( autorul seriei Dog Man):Când era mic, Dav Pilkey era dislexic și suferea de ADHD. Deranja atât de mult orele de curs, încât profesorii îl dădeau afară în fiecare zi. Din fericire, lui Dav îi plăcea să deseneze și să inventeze povești. Își petrecea timpul pe culoarul din fața clasei creându-și propriile benzi desenate – primele aventuri cu Dog Man și Căpitanul Underpants.La facultate, Dav a cunoscut o profesoară care l-a încurajat să scrie și să deseneze pentru copii. I-a urmat sfatul și a creat prima lui carte, WORLD WAR WON, care a câștigat un concurs național în 1986. Dav a creat multe alte cărți înainte să i se decerneze Medalia California Young Reader pentru DOG BREATH (1994) și Mențiunea Caldecott pentru THE PAPERBOY (1996).În 2002, Dav a fost publicat primul roman grafic pentru copii, numit THE ADVENTURES OF SUPER DIAPER BABY. Cartea a fost bestseller USA Today și New York Times. De atunci a publicat mai mult de douăsprezece romane grafice pentru copii, printre care seriile bestseller Dog Man și Cat Kid Club.Poveștile lui Dav sunt semi-autobiografice și explorează teme universale care elogiază prietenia, toleranța și triumful celor buni la suflet.Când nu scrie cărți pentru copii, lui Dav îi place să se dea cu caiacul împreună cu soția lui, în Pacificul de Nord-Vest...


4242 lei

Stoc epuizat
Vezi detalii
? Cauți o carte și nu o găsești pe site?

Alexandria îți recomandă


Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.