Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Daniela Beșliu

Daniela Beșliu

Profesor consilier școlar la CMBRAE − Școala Gimnazială nr. 113, București, cu o vechime în învățământ de peste 37 de ani; absolvent al Universității din București, Facultatea Psihologie și Științele Educației, specializarea Pedagogie; autor de manuale și auxiliare școlare pentru învățământul primar și gimnazial și de ghiduri pentru cadrele didactice; formator la CCD București și în proiecte din fonduri structurale.   


Antologie de texte din literatura universală Cls. I-IV

Antologie de texte din literatura universală Cls. I-IV

Antologia de fata combina atractivitatea si suspansul unor fragmente de neocolit in formatia culturala a unui tanar cu sensuri umane esentiale. Prin faptul ca majoritatea autorilor sunt de prima mana, lipseste nesuferitul didacticism, dar apare tot mai mult umorul, cu finetea ironiei unor maestri ca Mark Twain.Literatura selectata ofera parintilor si profesorilor o excelenta ocazie de a starni placerea lecturii la varsta la care se poate face trecerea de la textele copilaresti la literatura importanta.Sumarul echilibrat intre clasici si moderni, intre realism si fantastic, poezie si proza da unui cititor ce se pregateste sa iasa din ciclul primar o lectura variata, atractiva, solicitanta in sensul constructiv, fara a fi una dificila.Horia Garbea Chemarea catre lumea cartilor nu vine doar dinauntru, ci deseori din afara, fiind generata si urmarita de scoala, de familie. Mai tarziu, devine o parte din viata noastra. Adresandu-se indeosebi elevilor aflati in perioada achizitiilor fundamentale,textele din prezenta antologie au fost selectate urmarindu-se nivelul de accesibilitate. Au fost alese texte care sunt usor de abordat in cadrul activitatii didactice, generatoare de interes pentru cunoastere si de gust pentru lectura.Prezentarea textelor intr-o succesiune preponderant cronologica, in functie de anul nasterii autorilor si de momentul publicarii scrierilor selectate, contribuie la formarea unei imagini de ansamblu asupra evolutiei literaturii...


1990 lei

În stoc
? Cauți o carte și nu o găsești pe site?

Alexandria îți recomandă


Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.