Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Vieți paralele

Vieți paralele

Dani Atkinsz
  • 34,90 lei
În stoc

Wishlist
Captivant, romantic și sfâșietor, romanul Vieți paralele, a cărui acțiune este plasată în perioada sărbătorilor de iarnă, ne dezvăluie o poveste de dragoste magică, ce ne pune peganduri: pot două întâmplări diferite să ducă la același final fericit? Rachel pare a avea viață pe care orice adolescent de vârstă ei și-ar dori-o. Are iubitul perfect, o gașcă minunată de prieteni și în curând va începe cursurile la o facultate prestigioasă. Am putea spune că e fericită, însă o răsturnare neașteptată de situație va transformă totul în jurul ei. Un accident îl va răpi pe cel mai drag prieten, lăsându-i, în schimb, durere, neacceptare, o cicatrice pe față și multă tristețe. Cinci ani mai târziu, o vom găși pe Rachel încă străduindu-se să treacă peste efectele devastatorului accident. Întoarsă după foarte mult timp în orașul natal, ea se va confruntă cu regretele unei vieții pierdute. Un alt accident o va aduce în spital, unde se va trezi într-o lume care nu e deloc așa cum o lăsase ea. Confuzia începe să devină sentimentul central, atunci când descoperă că nici viață ei nu mai e așa cum o știa. Rachel pare să aibă din nou o viață ideală, doar că amintirile ei aparțîn unui trecut pe care nimeni din jur nu îl recunoaște că fi ind real. Bărbatul pierdut în urmă accidentului e viu, iar ea e logodită cu seducatorul ei fost iubit. Pe măsură ce povestea înaintează, confuzia se va instala și în mintea cititorului, pentru că cele două vieți pe care Rachel pare a le avea în paralel sunt amandoua cât se poate de reale. Va reuși oare tânăra să își recapete amintirile și să ducă în sfârșit o viață fericită, într-o lume care să nu-i fi e străină?
  • Autor: Dani Atkinsz
  • Editura PUBLISOL
  • ISBN: 978-606-9739-51-8
  • Număr pagini: 272
  • Limba: Română
  • Format disponibil: Paperback
  • Dimensiune: 13x20
  • Anul: 2021

Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Vieți paralele, Dani Atkins, Editura Publisol

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.