Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Roller Botanica - Red Hummingbird Vine CT
Roller Botanica - Red Hummingbird Vine CT
Roller Botanica - Red Hummingbird Vine CT
Roller Botanica - Red Hummingbird Vine CT

Roller Botanica - Red Hummingbird Vine CT

CROSS Pen
  • 37400 lei
În stoc

Wishlist

Cross crează o colecție exclusivă pentru descendentele Evei, pentru cele care în majoritatea cazurilor îmbină sensibilitatea cu frumusețea și care, mai în glumă, mai în serios au descoperit cum să se joace cu bărbații. Botanică este o declarație frumoasă făcută tuturor celor care prin voință divină dețîn actul creației și se numesc simplu femei. Aidoma lor, aceste instrumente de scris sunt elegante, capricioase, îndrăznețe și pline de originalitate, scot în evidență contrastele și profunzimea, urmează linia curgătoare a naturii și nu în ultimul rând impresionează prin unicitate. Botanică este concepută în primul rând pentru a fi observată, pentru a captivă, pentru a ieși în evidență încă de la primul contact vizual. Modelele florale ce acoperă corpul "scriitorului" sunt inspirate din decorațiile florale luxuriante utilizate în picturile cu hena. Este folosită o tehnică a contrastelor ce suprapune pe fundaluri deschise generate de lacuri sidefii de fildeș cu accente argintii, straturi de texturi florale în culori puternice vivide ce creează într-un final o imagine plină de elemente de profunzime și dinamism. Botanică este gândită că un accesoriu pentru doamne și domnișoare care să se poată asorta atât cu vestimentația, cât și cu machiajul acestora. Surprindeți sexul frumos cu un astfel de cadou încercând să păreți predictibili și anticipabili vis a vis de modă în general, vis a vis de cultură "cool chic fashion" în particular.

Capac din alamă lăcuit cu multiple straturi de lac roșu lucios având încrustații placate cu crom și modele inspirate din decorațiile florale luxuriante. Capacul se închide prin apăsare.

Corp din alamă lăcuit cu multiple straturi de lac roșu lucios având încrustații placate cu crom și modele inspirate din decorațiile florale luxuriante.

Mînă roller Cross - Jumbo Gel.

Accesorii din alamă placate cu crom. Clipul este din oțel inoxidabil tip arc placat cu crom.

Grip din alamă cizelat cu model liniar lăcuit cu multiple straturi de lac negru lucios.

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Roller Botanica - Green Daylily GT
Roller Botanica - Purple Orchid CT

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.