Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Contele de Saint Germain

Contele de Saint Germain

Paul Chacornac
  • 6000 lei
În stoc

Wishlist

Despre Contele de Saint-Germain s-a scris si s-a visat mult ca fiind acest personaj misterios care a uimit Europa in a doua jumatate a secolului al XVIII-lea si care si-a luat locul in galeria enigmelor istorice dintre Masca de Fier si Ludovic al XVII-lea. Unii vor fi tentati sa creada ca nu era necesar un nou studiu pe un subiect repetat de atat de multi cronicari si romancieri. Dar tocmai ni s-a parut ca, prin exercitarea vervei unora si a imaginatiei altora, personajul nostru isi pierduse adevarata fata si, pe buna dreptate sau pe nedrept, credeam ca nu este lipsit de interes sa i-o restituim. Dupa ce ne-am straduit sa risipim anumite confuzii din cauza unei asemanari de nume si titlu intre eroul nostru si unul dintre Contemporanii sai - celebru si el, dar in alt fel - generalul-locotenent Claude-Louis de SaintGermain, am criticat diverse ipoteze care s-au format asupra originii personajului nostru. Apoi am strans si confruntat documentele care il privesc, fara indoiala, pe enigmaticul domn si am incercat sa-i reconstituim viata, nu de la inceput - intrucat nicio marturie formala nu a ajuns la noi despre nasterea, copilaria, tineretea lui - ci din momentul in care apare prima data pe scena vietii publice pana la moartea sa, reala sau presupusa.

Traducere din limba franceza de Oana Serban.


Etichete: Contele de Saint Germain, Paul Chacornac, Editura Cartea Romaneasca Educational, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.