Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Comunicare în limba germană pentru grădiniță

Comunicare în limba germană pentru grădiniță

Cristina Johnson
  • 1499 lei
În stoc

Wishlist

La varste mici, invatarea unei limbi straine este un proces natural recomandat de toate studiile si cercetarile privind dezvoltarea abilitatilor lingvistice ale copiilor. Primul pas in inceperea procesului de invatare este expunerea la acea limba. Caietul de comunicare in limba germana pentru gradinita propune oprima intalnire cu limba lui Goethe, intr-o maniera extrem de atractiva, atat pentru micutii incepatori, cat si pentru adulti, educatori ori parinti. Facand referire la situatii si termeni din imediata apropiere a mediului lor de viata, cuvintele noi sunt introduse cu ajutorul rimelor, ceea ce transforma procesul de invatare intr-o joaca molipsitoare. Dincolo de cuvinte, care sunt insotite de ilustratii ce ofera un punct de reper pentru micuti, lucrarea contine expresii uzuale, scurte poezii si cantecele potrivite nivelului I de limba, precum si fise de activitati cu ajutorul carora se exerseaza in joaca cunostintele dobandite.


Etichete: Comunicare in limba germana pentru gradinita, Cristina Johnson, Laura Udrea, Editura Aramis, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Comunicare în limba engleză. Manual clasa a II-a

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.