Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Comunicare în limba engleză. Manual clasa I

Comunicare în limba engleză. Manual clasa I

Cristina Johnson
  • 2499 lei
Stoc epuizat

Wishlist

Manualul de Comunicare în limba engleză pentru clasa I, declarat câștigător al licitației MENCS din 2014, se evidențiază între alte lucrări de gen existente pe piață prin conținutul bogat, bine structurat și ușor de asimilat de către școlarii de vârstă mică, conținut dublat de un suport imagistic deosebit. Lecțiile atractive sunt organizate în jurul unei povești, Alice in the Modern World, și cuprind activități de învățare variate, care simulează situații reale din societatea contemporană și vizează însușirea unor cunoștințe de vocabular și elemente de bază ale construcției comunicării. Astfel, elevii sunt familiarizați cu formulele de salut, modalitățile de prezentare, denumirile ființelor și obiectelor din jurul lor, dar și cu cele ale corpului uman, ale culorilor și cifrelor. Treptat, vor învăța să ofere informații despre propria persoană și despre mediul în care trăiesc, să exprime posesia, să realizeze scurte schimburi verbale despre activitățile preferate. Atingerea acestor obiective se realizează printr-o multitudine de metode și strategii didactice moderne, activ-participative: de la executarea unor indicații simple, a unor desene, până la jocuri de rol și interpretarea unor poezii și cântece adecvate vârstei. Iar pentru că manualul este centrat pe elev și pe învățarea prin descoperire, lecțiile de recapitulare și testele de evaluare sunt concepute de așa manieră încât să dezvolte autonomia și capacitatea de autoevaluare a acestuia.


Etichete: Comunicare in limba engleza, Manual clasa I, Cristina Johnson, Editura Aramis, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Comunicare în limba engleză - Clasa pregătitoare
Comunicare în limba engleză. Caiet pentru grădiniță

Comunicare în limba engleză. Caiet pentru grădiniță

Cristina Johnson
Daniel Ioniţă


1499 lei

Comunicare în limba engleză - Caiet pentru Cls. I P. I

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.