Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Dintotdeauna tu

Dintotdeauna tu

Colleen Hoover
  • 5290 lei
În stoc

Wishlist

Morgan Grant și fiica ei de șaisprezece ani, Clară, au un lucru în comun: nu doresc să își semene. Morgan a rămas însărcinată la șaptesprezece ani. De atunci, nu a trăit pentru sine și nu a avut șansă de a află cine este cu adevărat, dincolo de rolurile de mama și soție.

Prin urmare, e hotărâtă să o împiedice pe Clară să facă aceeași greșeală. Pe de altă parte, Clară nu vrea să calce pe urmele mamei sale, care, în opinia ei, e cel mai previzibil om din lume. Chris, soțul lui Morgan, pare să fie elementul de echilibru între cele două. Tocmai de aceea, armonia din familia Grant dispare când acesta e implicat într-un tragic accident de mașînă, alături de Jenny, sora lui Morgan. Încercând să supraviețuiască emoțional în mijlocul dezastrului, Morgan își găsește alinarea lângă o persoană cu totul neașteptată, în timp ce Clară caută sprijin în băiatul cu care i s-a interzis să aibă o relație.

Fiecare zi scoate la iveală noi secrete dureroase, motive de resentimente și neînțelegeri care adâncesc prăpastia dintre mama și fiica. Trebuie să găsească repede ceva sau pe cineva care să le reunească, înainte să fie prea târziu.

„Un roman excelent, în care trădările, secretele și relațiile schimbătoare din sânul unei familii va vor acapara. [...] Aici, proză lui Hoover e la cel mai înalt nivel.” Publishers Weekly 

„Emoțiile sunt intense, conversațiile — profunde, iar relațiile evoluează și se destramă cu o iuțeala amețitoare.” Kirkus Reviews Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Dintotdeauna tu, Colleen Hoover, Editura Epica, EpicLove

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Tunelurile terorii. Războiul dintre Hamas și Israel
Beria. Mâna dreaptă a lui Stalin
Ultimul an din viața Elenei Ceaușescu
Jurnal nediplomatic (1998-2001)

Jurnal nediplomatic (1998-2001)

Ioan Grigorescu


3990 lei

Destin deturnat

Destin deturnat

Tamim Ansary


3990 lei


Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.