Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Mindfulness, calea conștientă spre compasiunea de sine

Mindfulness, calea conștientă spre compasiunea de sine

Christopher K. Germer
  • 50,00 lei
În stoc

Wishlist

Best Consumer Health Book of the Year

în clasamentele Library Journal

Self-Help Book of Merit

în clasamentele Asociației pentru Terapii Comportamentale și Cognitive

„În această carte esențială, Christopher Germer dezvăluie nenumăratele sinergii dintre mindfulness și compasiunea de sine. Autorul propune căi ingenioase și eficiente de a ne încredința atenției conștiente și bunătății iubitoare care izvorăște din propria inimă, profitând de pe urma gesturilor care decurg dintr-o îmbrățișare atât de sănătoasă și de strașnică.” (Dr. Jon Kabat-Zinn)

„Dr. Germer explică atât teoria, cât și practica prin care ne putem spori bunătatea, deopotrivă față de noi înșine și față de ceilalți. Autorul ne arată pași decisivi și la îndemâna oricui. Urmându-i, ne putem transforma viețile dinspre interior spre exterior. Niciodată nu este prea târziu să o apucăm pe această cale esențială.” (Daniel J. Siegel)

„Un ghid elegant și practic de cultivare a compasiunii de sine, elaborat de un clinician și profesor de meditație înțelept și devotat. Autorul propune practici și exerciții validate în timp, cu potențialul de a liniști zgomotul de fond al minților noastre, care ne influențează atât de drastic cursul vieții.” (Samuel Shem, autorul cărții The House of God)

„Compasiunea de sine este rădăcina vindecării emoționale, de aceea ghidul de față, scris într-un stil extrem de limpede, cu înțelepciune și căldură, este neprețuit.” (Dr. Tara Brach)

„Aceasta nu este o carte de dezvoltare personală, ci de ne-dezvoltare personală”, ne previne autorul volumului. Citiți-l pe Christopher Germer și veți descoperi o voce empatică și blândă ce așterne o lumină neașteptată peste emoțiile negative care ne frământă. Ce-ar fi dacă, în loc să ne opintim în lupta cu gândurile distructive, hrănindu-le cu energia noastră, am învăța să le acceptăm? Ce ar fi dacă, în loc să opunem rezistență durerii emoționale și să ne adâncim astfel suferința, am reuși să o întâmpinăm cu seninătate? Prin bunătate îndreptată spre noi înșine și spre cei din jur, putem cultiva atenția conștientă și echilibrul care să ne îndrume, pas cu pas, pe calea compasiunii de sine.

Cartea este un îndemn onest și tandru de a ne îngriji de propria sensibilitate, venit din partea unui psihoterapeut pe care deceniile de experiență l-au învățat că o floare nu se deschide cu forța...


Etichete: Alexandria Librării, Mindfulness, calea conștientă spre compasiunea de sine, Christopher K. Germer, Editura Curtea Veche, Biblioterapia

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Testează-ți IQ-ul

Testează-ți IQ-ul

Tim Dedopulos


39,90 lei

Cum să dormi bine

Cum să dormi bine

Chris Idzikowski


29,90 lei

Bucuria ordinii

Bucuria ordinii

Marie Kondo


39,00 lei

Comunicarea cu oamenii dificili

Comunicarea cu oamenii dificili

Roberta Cava


37,00 lei

Arta de a iubi

Arta de a iubi

Erich Fromm


35,00 lei

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.